Asayiş
  • 2.3.2021 21:36

Esra Erol'da nasıl fuhuşa sürüklendiğini anlattı

 Esra Erol fuhuş çetesini ortaya çıkardı! 19 yaşındaki genç kıza para karşılığında...

Gelen son dakika haberine göre; Esra Erol canlı yayın programında evden kaçan 19 yaşındaki genç kız şok itiraflarda bulundu. Genç kızın iddiasına göre Esenyurt’ta Aysel adlı bir kadının kendisini evine götürdüğü ve bu evde fuhuş karşılığında haftalık 700 TL’ye anlaşma yaptıklarını itiraf edince stüdyoda tansiyon yükseldi. İddiaların odağındaki isim Aysel ise, izleyenleri şaşkına çeviren savunmasıyla Esra Erol izleyenlerini şaşkına çevirdi.

Esra Erol canlı yayın programında 19 yaşındaki kayıp Zeynep'in itirafları gündeme bomba gibi düştü. Üç kez evinden kaçan Zeynep'in arama çalışmalarının ardından genç kız fuhuş baskınları esnasında bir evden çıkınca ortalık karıştı. Olayın perde arkası Esra Erol programında ortaya çıkarken Zeynep, Esenyurt'ta Aysel adlı bir kadının kendisini evine götürdüğü ve bu evde fuhuş karşılığında haftalık 700 TL'ye anlaşma yaptıklarını itiraf etti.

ESRA EROL STÜDYOSUNDA ŞOK İTİRAF!

Canlı yayında izleyenleri şoke eden olayda; Zeynep isimli 19 yaşındaki genç kızın evinden peş peşe üç kez kaçmasının ardından ekiplerin kendisini fuhuş baskını yapılan bir evde bulması tüm detayları gün yüzüne çıkartmıştı. .Zeynep yayına katıldığı ilk gün Aysel'in kendisini bulduğunu ve evine götürdüğünü itiraf etmiş ve fuhuş karşılığında ücret aldığını ifade etmişti. İddiaların odağındaki isim Aysel ise canlı yayında kendisini savundu…

Aynı evde 7 kişi yaşadıklarını anlatan Zeynep, Aysel'le fuhuş karşılığında haftalık 700 liraya anlaştıklarını ifade edince stüdyoda tansiyon yükseldi.

19 yaşındaki Zeynep, 3. Kez kaçınca ekipler peşine düşmüş ve daha önce fuhuştan evleri basılan bir çiftin yanında bulunmuştu. 5 çocuklu ailenin tüm gerçekleri ortaya çıkmasına rağmen Zeynep, onlarla gitmek istediğini açıkladı.

Zeynep, annesi Gürcünaz'a karşı kötü davranınca zavallı kadın canlı yayında baygınlık geçirdi.

Ancak dün canlı yayında Zeynep bombaları peş peşe patlattı. Genç kız, her şeyi planladıklarını, söyleyecekleri yalanı dahil birlikte planladıklarını itiraf etti.

İddiaların odağındaki Aysel söylenenlerin ardından, "Zeynep'İ bana Halil getirdi. Para kazanmak istediğini söyledi, Haftalık 700 lira alırım" sözleri ile kendisini savundu.

Zeynep söylenen bu sözler üzerine, "kadın ticareti yapan çetenin patronları Aysel ve İsmail" dedi. Aysel'in bu suçlamayı kabul etmemesi üzerine stüdyoda tansiyon giderek yükseldi.

Kadın ticareti yapan çetenin başında Aysel Güngör ve kocası İsmail Güngör'ün olduğunu söyleyen Zeynep Şenel, Halil isimli kişinin de her hafta 700 TL karşılığında beni Aysel Güngör'e verdiğini ifade etti.

Canlı yayında gerçekleşen itiraflardan sonra Esra Erol'da programı ihbar kabul edildi ve Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Alibeyköy Polis Merkezi Aysel Güngör ve İsmail Güngör çifti ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Geceyi nezarette geçiren Aysel Güngör, eşi İsmail Güngör ve Halil Boral isimli şahıs sabah saatlerinde yapılan operasyondan sonra Büyükçekmece Adliyesine sevk edilerek gözaltına alındı.

Güncellenme Tarihi : 2.3.2021 21:40

İLGİLİ HABERLER