Medya
  • 29.4.2010 08:38

ESRA EROL'UN BELALISI OLDU!.. O GELİN YİNE MEYDAN OKUDU!..

Esra Erol'u polise şikayet etmekle suçlayan gelin adayı Hatice, bugün de Erol'u kendisini küçük düşürmekle suçladı.

Seyircilerin arasına oturan Hatice Hanım, söz alır almaz Esra Erol'a çattı. Erol'a "Ben buraya küçük düşürülmeye gelmedim! Ben buraya devletin şevkatli kollarından geldim. Babam bana kendini ezdirtme dedi. Ben aklı başında bir insanım" deyince ortam bir anda gerildi.

Ancak tüm seyirciler ve Esra Erol Hatice Hanım'ın dengesiz tutumlarının farkında olduğundan alttan alarak durumu kurtarmaya çalıştı.

Esra Erol da gelin adayının bu sözlerine karşılık olarak "Sen bir kadınsın. Kadın kalp kırmaz. Sen insanlara yapılan bir kötülüğün karşılığını höt höt diyerek yanıt veremezsin. Böyle yaparsan olmaz." dedi.

Hatice Hanım da "Ben buraya şikayet etmeye gelmedim. Ben nankörlük yapmaya gelmedim. Ekmek yediğim yere ihanet etmem" dedi.

Bu sözler üzerine soğuk kanlılığını koruyan Esra Erol, yine alttan alan tavırlarıyla Hatice'ye dönerek evlilik terapistine gitmesi için onu ikna etmeye çalıştı.

Erol, daha önce de Hatice'nin tutarsız tavırlarından çekindiğini açıklamış, ağzından ne çıkacağı ve ne yapacağı belli olmayan biri olarak gördüğünü vurgulamıştı.

(medyafaresi)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER