Spor
  • 20.5.2022 17:33

Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ve Dursun Özbek'i hedef aldı

Galatasaray'da 11 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimde adaylığını koyan eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, listesine Galatasaray Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim etti. Hamamcıoğlu, liste teslimi sonrasında yaptığı açıklamayla "Bizim liste yetiştirmek gibi, herhangi biriyle ortalık yapmak gibi önceliğimiz, düşüncemiz olmadı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, listesini divan başkanlığına teslim etti. Hamamcıoğlu, Galatasaray’ın çatıdan ziyade temele ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Bu temeli sarsmaya kalkanlara en güzel dersi, cevabı genel kurul üyeleri verecektir. Bizim yolumuz belli. Rotamız net. Takımımız çok uzun zamandır birlikte hareket ediyor. Bizim liste yetiştirmek gibi, herhangi biriyle ortalık yapmak gibi önceliğimiz, düşüncemiz olmadı" dedi.

"Görüyorum ki bizim rakibimiz tek değilmiş zaten"

Dursun Özbek ve Metin Öztürk’ün birleşmesi ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Eşref Hamamcıoğlu, "Görüyorum ki bizim rakibimiz tek değilmiş zaten. Bu konuda yorum yapmak çok doğru olmayabilir. Onlar öyle bir birlikteliğin yararlı olacağını düşündüler. Çünkü görüyoruz ki bizim ekibimiz çok uzun zamandır hazırlanıyor. Bir tarafta seçimi kazanacağından emin olmayan bir aday. Diğer tarafta da ortaklık olmadan bu seçime yetişebileceğine emin olmayan bir aday. Dolayısıyla ikisinin ortalık yapmasından doğal bir şey yok. Her ikisi de bizim çok değerli dostlarımızdır. Bu Galatasaray’a hizmet etme yarışıdır. Takdir de genel kurulumuzun olacaktır" diye cevap verdi.

Adnan Öztürk’ün Sportif AŞ’de yer alacağını belirten Hamamcıoğlu, "Gayrimenkul ve emlak geliştirme şirketlerinde Melih Tavukçuoğlu arkadaşımız, Ozan Sevindik var. Dijital AŞ’de Ecem Tezel Aldanmaz var. Daha önce de ekibimizde yer alıyordu. Mustafa Yazıcı var. Sportif AŞ’de mali işlerden sorumlu olarak Bora Yargıç arkadaşımız var" dedi.

Eşref Hamamcıoğlu'nun yönetim kurulu listesinde Osman Kocaman, Murat Özer, Boğaç Göncü, Sadık Burçin Tunçel, Mehmet Emre Mısırlı, Levent Apaydın, Nizam Hışım, Cevat Genç, Utku Dönmez ve Murat Karaman yer aldı.

Galatasaray’da 11 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesinde başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, listesini Divan Başkanlığına teslim etti.

Listede yer alan isimler şöyle;

Başkan: Eşref Hamamcıoğlu

Yönetim Kurulu Üyeleri: Osman Kocaman, Murat Özer, Boğaç Göncü, Sadık Burçin Tunçel, Mehmet Emre Mısırlı, Levent Apaydın, Nizam Hışım, Cevat Genç, Utku Dönmez, Murat Karaman

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Ender Merter, Abdullah Metin Tutçuoğlu, Namık Kemal Martı, Suat Sarı, Kaan Artukoğlu

Oğuzhan Ort - Ozan Buğra Koşar - Mehmet Şirin Topaloğlu / İSTANBUL (İHA)

Güncellenme Tarihi : 20.5.2022 17:35

İLGİLİ HABERLER