Asayiş
  • 14.5.2019 21:47

Etek giydirip videoya çeken genci bıçaklayıp öldürdü

Kahramanmaraş’ta Ali Osman Karataş (23), kendisinin etekli videosunu çektiği iddiasıyla aynı yaştaki arkadaşı Ahmet Şeker’i sırtından defalarca bıçaklayarak öldürdü. Şeker’in cesedi, 5 gün sonra polis sorgusunda suçunu itiraf eden Karataş’ın kız arkadaşının gösterdiği ormanlık alanda bulundu.

KSÜ Tıp Fakültesi yemekhanesinde çalışan Ahmet Şeker, perşembe günü işe gitmek için evden ayrıldı ve o saatten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yakınlarının ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Yapılan çalışmada Ahmet Şeker’in son olarak Ali Osman Karataş ile görüştüğünü belirledi.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA EVİ TEMİZLEMİŞLER

Ahmet Şeker’in kaybolmasından iki gün sonra bir suçtan tutuklanarak cezaevine giren Karataş’ın evinde arama yapan polis, evin kısa bir süre önce temizlenmiş olduğunu fark etti. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları detaylı incelemede zemindeki fayansın aralarında ve duvarda yıkanmış kan lekeleri tespit etti. Polis, yaptığı çalışmada Ali Osman Karataş’ın kız arkadaşı Goncagül Uçar’ı yakaladı. Gözaltına alınan Uçar, sorgusunda olayı itiraf ederek Ahmet Şeker’i arkadaşı Ali Osman Karataş’ın bıçaklayarak öldürdüğünü, cesedini de Yedikuyular Yolu’nda ormanlık alana attıklarını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2019 21:51

İLGİLİ HABERLER