Spor
  • 17.5.2013 16:04

Etiler'de süpriz zirve!..

Fenerbahçe Spor Klubü Başkanı Aziz Yıldırım, As Başkan Abdullah Kığılı ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, önceki gece Etiler Saruhan'da süpriz şekilde bir araya geldiler.
  Çıkış zamanı geldiğinde dışarda kendilerini bekleyen gazetecilerin olduğu öğrenince korumalara görüntü alınmaması için talimat verilirken, Amerikan filmlerindeki gibi değişik yollara başvuruldu.

İlk olarak araçlar mekanın yan kapısına götürülürken, kapıya bakan tarafa başka bir cip düz olarak park edilip basın mensuplarının görüş açısı kısaltılmaya çalışıldı. Daha sonra aniden başlayan hareketlilik sonrası kapıdan Abdullah Kığılı, arkasından Aziz Yıldırim kendi kullandıkları araçları mekan ayrılılarken yine de görüntülenmekten kurtulamadılar. İki başkan, çorbacıdan ayrılırken, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ise gazetecilerin mekanın önünden ayrılması ile yine yan kapıdan hızla bir araca binerek uzaklaşırken, gece yarısı bir araya gelen futbol dünyasının önmeli üç isiminin neden bir araya geldiği ise şimdiden merak konusu oldu.    (MARATON)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:15

İLGİLİ HABERLER