Spor
  • 30.6.2016 15:10

EURO 2016'nın yıldızı Adam Szalai galatasaray yolunda

EURO 2016'nın yıldızı Galatasaray'a geliyor

EURO 2016'da 2. tura çıkan ve oynadığı futbolla büyük alkış alan Macaristan Milli Takımı'nın yıldızlarından Adam Szalai'ye Galatasaray talip oldu. 29 yaşındaki forvet oyuncusunun transferi an meselesi.

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda yıldızı parlayan isimler arasında yer alan Macar golcü Adam Szalai'nin peşine düştü.

Almanya 1. Ligi takımlarından Hoffenheim'de forma giyen Szalai'nin kulübü Hoffenheim ile temasa geçen sarı kırmızılılar, bonservisi için 3 milyon Euro teklif etti.Radyospor'un haberine göre, pazarlıklarda Alman kulübünü temsil eden sportif direktör Alexander Rosen ise, 4 milyon Euro talep etti. Taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü, aradaki farkın az olması nedeniyle anlaşma sağlanmasının an meselesi olduğu belirtildi.

MALAGA VE REAL BETİS DE İSTİYOR
Hoffenheim’in Szalai konusunda yüksek transfer ücreti talep etmesinin nedeni; oyuncuya Çin takımlarının yanı sıra İspanya’dan Malaga ve Real Betis’in de talip olması.

Geçen ay Malaga ile anlaşan teknik direktör Juande Ramos, Macar futbolcuyu transfer etmeyi çok istiyor.

29 yaşında ve 1.93 metre boyundaki Adam Csaba Szalai, daha önce Real MadridCastilla, Schalke 04, Mainz 05 ve Stuttgart II takımlarında oynadı.

Adam Szalai, geride bıraktığımız sezon Hoffenheim formasıyla 17 resmi maça çıkarken, 1 asist yaptı.

Güncellenme Tarihi : 30.6.2016 15:12

İLGİLİ HABERLER