Spor
  • 12.6.2021 20:57

EURO 2020'da şok!.. Milli oyuncunun maç sırasında kalbi durdu

EURO 2020 B Grubu'ndaki Danimarka - Finlandiya maçının 42. dakikasında Christian Eriksen bir anda yere yığıldı. Yerde hareketsiz kalan Eriksen'e uzun süre saha içinde kalp masajı yapılırken oyuncu daha sonra hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun bilincinin açıldığı durumunun ise stabil olduğu belirtildi.

Son Dakika: EURO 2020deki Danimarka - Finlandiya maçında Christian Eriksen fenalaştı Oyuncunun sağlık durumu hakkında ilk açıklama geldi

EURO 2020 B Grubu ilk maçında Danimarka ile Finlandiya karşı karıya geldi.

Son Dakika: EURO 2020deki Danimarka - Finlandiya maçında Christian Eriksen fenalaştı Oyuncunun sağlık durumu hakkında ilk açıklama geldi

Mücadelenin ilk yarısında son anlara girilirken taç çizgisi yakınlarında bir anda yığılan Eriksen bilincini kaybetti.

Sahaya sedyeyle giren sağlık görevlileri, Christian Eriksen'e bir süre kalp masajı yaptı.

Eriksen'e saha için uzun süre sağlık görevlileri müdahale bulunurken takım arkadaşlar ve diğer takım oyuncuları gözyaşlarını tutamadı.

Yaklaşık 10 dakikalık kalp masajının ardından Eriksen sedyeyle götürülürken UEFA, Danimarka - Finlandiya maçının ertelendiğini açıkladı.

YÜREKLERE SU SERPEN GÖRÜNTÜ

Oyuncunun sağlık durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmazken AFP'nin servis ettiği fotoğrafta Eriksen'in bilincinin açıldığı görülüyor.

UEFA'DAN AÇIKLAMA!

UEFA, Christian Eriksen'in hastaneye kaldırıldığını ve durumunun stabil olduğunu açıkladı.

DANİMARKA FUTBOL FEDERASYONU:

Danimarka Futbol Federasyonu, Eriksen'in bilincinin açık olduğunu ve detaylı kontroller için hastaneye götürüldüğünü duyurdu.

 

Güncellenme Tarihi : 12.6.2021 21:04

İLGİLİ HABERLER