Spor
  • 1.12.2004 00:00

EUROSPORT TÜRKİYE’DEN CANLI YAYIN REKORU!

Avrupa’nın en etkili spor kanallarından biri olan Eurosport, 5 yıldır gerçekleştirdiği Türkçe yayınlarla sporseverlerle buluşuyor. Eurosport Türkiye Ofisi her ay Türkiye’de canlı yayın konusunda yeni bir rekora imza atıyor.

 

Eurosport Türkiye Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, Kasım ayı içinde toplam 279 saat canlı yayın yapıldı. Türkiye’de canlı yayın alanında yeni bir rekor sayılan yayınlarda toplam 9 konuk, yorumcu olarak Eurosport spikerleriyle birlikte canlı yayına katıldı. Buna göre Eurosport Türkiye Ofisi yayınlarının yaklaşık yüzde 60’ı konuk yorumcularla renklendirildi.

 

Futboldan motorsporlarına, kayaktan snookera kadar sporun her dalında canlı yayınların yapıldığı Eurosport Türkçe versiyonunda  görev yapan spikerlerin ise son derece genç ve deneyimli oldukları gözleniyor. Canlı yayındaki performansları ve seyirciye aktardıkları perde arkası bilgilerle göz dolduran Eurosport Türkçe versiyonu spikerlerinin yaş ortalamasının 25 civarında olduğu bildirildi.

 

Öte yandan Kasım ayı içinde 279 saat canlı yayın yaparak bir rekora imza atan Eurosport Türkiye Ofisi’nin yeni bir uygulama başlattığı açıklandı. Buna göre Türk sporseverler artık canlı yayınlarda e-mail yoluyla spiker ve konuklara soru sorup, yayına katılabilecekler. [email protected] adresinden Eurosport Türkiye Ofisi’ne ulaşabilecek olan izleyiciler, yayınla ilgili her konuda merak ettiklerini sorabilecekler

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER