Gündem
  • 11.5.2004 00:41

EUROVİSİON SUNUCULARI CUMBUL VE ABAY BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ


FUNDA KESKİN
İSTANBUL- Bu yıl 49.'su düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nın sunucuları Meltem Cumbul ve Korhan Abay, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bir basın toplantısı düzenledi.


Eurovisyon Şarkı Yarışması'nın yapılacağı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yarışmacıların provalarını tamamlamasının ardından organizasyonun sunucuları Meltem Cumbul ve Korhan Abay, yerli ve yabancı basın için bir basın toplantısı düzenledi. Meltem Cumbul'a yabancı basının ilgisinin yoğun olduğu toplantıda, ünlü sanatçıya, Eurovision Şarkı Yarışması'nın oyunculuk kariyerine etki edilmeyeceği soruldu. Cumbul, bu soruya, "Oyunculuk ayrı, sunuculuk ayrı bir şey. İkisini birbirinden ayırmak lazım" şeklinde cevap verdi ve bu görevi üstlenmekten gurur duyduğunu belirtti.


Toplantıda, Korhan Abay'a da, "Böyle bir şeyi daha önce hayal ediyor muydunuz?" şeklinde bir soru yöneltildi. Bunun üzerine Abay, esprili bir dille, böyle bir şeyi hayal ettiğini söyledi. Abay, "Ancak bu hayatta değil, öteki hayatımda" dedi.


Meltem Cumbul ayrıca, geçmiş yıllarda yarışmada birinci olmuş bir eserden kısa bir bölüm seslendirdi. Cumbul ve Abay, Eurovision Şarkı yarışmalarında bugüne kadar birinci gelen ülkelerin adlarının yazılı olduğu bir büstün açılışını yaptı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:11

İLGİLİ HABERLER