Sağlık
  • 19.9.2020 14:38

Evde Dirsek Kararmaları Önlemenin Yolu

Vücutta oluşan kararmalar için özel ve doğal özlerden geliştirilen volcanic mud jel olarak satışı yapılmaktadır.

İstenmeyen koyu lekeler ve ya kararmalar için geliştirilmiş olan volcanic mud jel vücutta oluşan kararmaların giderilmesine yardımcı olur. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan testlerden onaylı olması sebebi ile Türkiye’de kullanımı giderek artmaktadır. İçeriğinin doğal ve bitkisel özlerden oluşması ise volcanic mud renk tonu eşitsizliği giderici ürününü en çok tercih ettiren sebeplerinden biridir.

Volcanic mud jelin kullanımı vücutta hormonlardan ve ya farklı sebeplerden dolayı oluşan kararmaların giderilmesi için kullanılmaktadır. İçeriğinde doğal ve bitkisel özler bulunması sebebi ile de oldukça tercih edilen bir ürün haline gelmiştir. Jelin kullanımı duş ve ya banyo için uygundur. Duş sırasında elinize ve ya duş lifinize bir miktar volcanic mud jeli sıkarak kararma olan bölgenize uygulamalısınız. Kararma olan bölgeye masaj yaparak jelin daha çok etki etmesine yardımcı olabilirsiniz. Jeli uyguladıktan sonra 5 dakika bekleyip daha sonra ılık su ile iyice durulamanız gerekmektedir. Bu işlemi her duşa girdiğinizde uygulayabilirsiniz. Ayrıca volcanic mud jelini koltuk altı, diz dirsek, yüz ve ya kasık bölgelerinde oluşan kararmalar için kullanabilirsiniz. Doğal ve bitkisel olması sebebi ile hoş bir kokusu olduğu için sizi duş sırasında uygulandığında sizi rahatsız etmeyecektir. Kararmaların giderilmesine yardımcı olurken aynı zamanda vücuda nem ve rahatlama sağlar.

Kararmalar için kullanılan volcanic mud içeriği de işlevi kadar önemlidir. İçeriğinde doğal ve bitki özleri bulunmaktadır. Jelin adından da anlaşıldığı üzere içeriğinin en temel bileşeni volkanik küldür. Ayrıca içeriğinde bulunan diğer maddeler ise; aleo vera, bambu kömürü, beyaz kil, beyaz dut kökü, brokoli özü gibi birçok önemli doğal öz bulunmaktadır. İçeriğinde doğal ve bitkisel özler bulunması sebebi ile bilindik bir yan etkisi görülmemiştir. Fakat içeriğindeki doğal özlere karşı alerjik reaksiyon gösteriyorsanız ürünün kullanımı uzmanlar tarafından önerilmemektedir. Ayrıca hamilerin kullanımı da uygun görülmemektedir. Emziren bir anne iseniz mutlaka kullanım için doktorunuza danışmalısınız.  Volcanic mud yorumlarına site resmi sitesinin içerisinden ulaşarak yapılan yorumları okuyabilirsiniz.

Volcanic mud jelin fiyatı bir paket için 59 TL kargo ile birlikte ise 69 TL olarak belirlenmiştir. Eğer ikiden fazla volcanic mud jeli siparişi verirseniz hem kargo ücreti olmayacak hem de bir adet daha volcanic mud jeli hediye olarak alacaksınız. Orijinal jel ürünlerini internet sitesi üzerinden güvenle sipariş verebilirsiniz. Piyasadaki en kaliteli ve en uygun fiyatları kararma giderici ürün olan volcanic mud jel birçok kişi tarafından güvenle tercih edilmektedir. Sizlerde internet sitesinden güvenle sipariş verebilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 19.9.2020 14:38

İLGİLİ HABERLER