Gündem
  • 13.9.2021 01:26

Evlat nöbetindeki anneler HDP'ye laf söyletmeyen Davutoğlu'nu kovdu

Nöbet tutan aileler HDP'yi sordu, Davutoğlu kaçtı..

'DAVUTOĞLU ANNEYE ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKSAYDINIZ DEDİ'

Ahmet Davutoğlu'yla evlat nöbeti çadırında tartışan baba Süleyman Aydın yaşananları Ulusal Kanal'da anlattı. Aydın, evlet nöbeti tutan bir annenin Davutoğlu’na "HDP’ye destek vermeyin, bizim çocuklarımızı HDP’den isteyin" dediğini, Davutoğlu’nun ise "siz de çocuklarınıza sahip çıksaydınız’" yanıtını verdiğini söyledi. Aydın, annenin sinir krizi geçirdiğini ve şuan hastanede olduğunu da aktardı.

Terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’nin kapatılmasını isteyen evlat nöbetindeki Diyarbakır aileleri, kendilerini ziyarete gelen Ahmet Davutoğlu’na tepki gösterdi. Ailelerin “HDP’nin kapatılmasına destek verin” çağrısına Davutoğlu, “Siyaset yapmayın” yanıtını verdi.

Partisinin düzenlediği bir dizi programa katılmak üzere bölgeye gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, PKK tarafından kaçırılan çocukları için HDP İl Binası önünde nöbet tutan aileleri ziyareti sırasında tepki ile karşılandı. Çocuklarının fotoğrafını Davutoğlu’na gösteren aileler, bugüne kadar neredeydiniz diyerek, “HDP ile neden hareket ediyorsunuz, HDP’ye değil bize sahip çıkın” diye sordu. Ailelerin “HDP’nin kapatılmasından neden rahatsızlık duyuyorsunuz” dediği Davutoğlu, evlat nöbeti tutan babaya çıkıştı. Babanın kolunu tutan Davutoğlu, “Siz de çocuklarınıza sahip çıksaydınız” diye karşılık verdi. Aileler tepki gösterince Davutoğlu, çadırı terk etti.

 

Güncellenme Tarihi : 13.9.2021 22:59

İLGİLİ HABERLER