Gündem
  • 31.8.2008 01:32

'EVLİLİK İÇİN KARİYERİMİ TERK ETMEM!..'

Habertürk’te Saba Tümer’in programına konuk olan Yaprak Dökümü dizisinin Ceyda’sı Başak Sayan, evlilikle ilgili düşüncelerini izleyenlerle paylaştı.
"Ben bugüne kadar evlilikten biraz korktum. Genelde erkekler korkar. Korkak taraf onlardır, ben biraz korktum" itirafında bulunan Başak Sayan, ilişkilerinde evlenme noktasına gelindiği zaman paniklediğinden bahsetti.
Yaşadığı bu duyguların nedenini yıllar sonra anladığını ifade eden Sayan, şöyle konuştu:
"Evliliğe gelmeye ramak kala ben ’eyvah evlenmeye gidiyor durum’ falan derdim. Ben onun nedenini yıllar sonra öğrendim. 31 yaşındayım, yıllar geçtikçe kendinizi daha iyi çözüyorsunuz. Benim ailem çok disiplinli bir aile idi. Çok katı kurallarla büyütülmüş bir çocuktum. Üniversite için buraya gelip de kendi hayatımı kurduktan sonra, bir savaş verdim. Sanki evlilik yıllarca savaşıp acı çektiğim ve zorla kazandığım şeyleri bir kalemde silip atacakmış gibi geliyordu. Hep karşımdaki insanlarda bunu gördüm. O beni çok korkuttu. O yüzden hep korktum."
Şu anda evliliğe bu kadar sert bakmadığının altını çizen Sayan, evlilik için kariyerini terk etmeyi tercih etmeyeceğini sözlerine ekledi.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:41

İLGİLİ HABERLER