Yaşam
  • 10.9.2020 14:09

Eylül Ayında Gidilebilecek Tatil Yerleri

Tatil için çeşitli nedenlerle eylül ayını beklemek durumunda kaldıysanız aslında şanssız değil çok şanslısınız. Çünkü eylül ayında bambaşka bir güzelliğe sahip olan tatil beldeleri de var. Peki, rotayı nereye çevirmeli? İşte önerilerimiz!

Datça

Güneybatı Ege’de bulunan Datça eylül ayı için harika bir tatil beldesidir. Öncelikle merak ettiğini önemli sorunun yanıtını verelim; evet! Datça’da eylülde rahatlıkla denize girebilirsiniz. Kumsalın ve güneşin tadını da doyasıya çıkarabileceğinizden emin olabilirsiniz. Muğla’da bağlı olan Datça’da tam 52 tane koy var ve bazıları son derece sessiz olduğundan kafa dinlemeniz için de harika bir seçenek olabiliyor. Muhteşem bir manzaraya sahip olan Datça’da gezebileceğiniz tarihi ve doğal güzelliklerin sayısı da bir o kadar fazla ve harika zaman geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

Side

Side Antalya dendiğinde ilk akla gelen beldedir. Ancak yaz boyunca hava sıcaklığında ibre minimum 35 dereceyi gösterdiğinden eylül ayında serin bir havada tatil yapmak isteyenler de rotasını bu beldeye çeviriyor. Side de denizi, kumsalları, koyları ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkıyor. Antalya’nın yaklaşık olarak 80 km doğusunda yer alan bu belde de konaklayabileceğiniz çok sayıda otel olduğunu da belirtmeliyiz. Eğer Antalya otelleri hakkında bilgi almak, gecelik kişi başı konaklama ücretlerini öğrenmek isterseniz Tatil Sepeti internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bodrum

Adına nice şiirlerin yazıldığı, şarkıların söylendiği muhteşem tatil beldesi Bodrum’u bir de eylül ayında görmelisiniz! Hafif serin esen rüzgar, günbatımının çok daha üstün bir güzelliğe kavuşması ve sayılamayacak kadar fazla unsur pek çok kişinin eylül ayında rotasını bu güzide beldeye çevirmesini sağlıyor. Bambaşka bir tatil keyfi yaşamak için siz de Bodrum’a eylül ayında gidin!

Çeşme

 Eğer tatil yaparken aynı zamanda sörf keyfini de yaşamak isterseniz hiç tereddüt etmeden seçiminizi Çeşme yönünde kullanabilirsiniz. Rüzgarlı olması nedeniyle sörf tutkunlarının adeta uğrak mekanı haline gelen bu tatil beldesinde siz de gönlünüzce bir yaz tatili yaşayabilirsiniz. Çeşme’de konaklayabileceğiniz otel seçenekleri için de Tatil Sepeti internet sitesine tıklamanız kafi!

Güncellenme Tarihi : 11.9.2020 15:06

İLGİLİ HABERLER