Spor
  • 29.10.2021 11:18

Eylül'de geldi, Ocak'ta gidiyor!

UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Galatasaray'da Gaziantep FK maçı hazırlıkları devam ederken bir yandan da devre arası transfer dönemi için çalışmalar başladı. Sarı-kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı genç futbolcuyla yollarını ayıracağı öğrenildi. İşte Galatasaray'dan ayrılacak olan o isim...

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da yönetim ve teknik heyet, devre arası transfer dönemi gelmeden iç ve dış transfer anlamında çalışmalara başladı. Ocak ayının hareketli geçmesi beklenen sarı-kırmızılılarda genç futbolcunun takımdan ayrılması yönünde ortak karar alındı. İşte Fatih Terim'in kadroda düşünmediği o isim...

TERİM KADROYU DEĞİŞTİRECEK

Galatasaray’da kadro yine değişiyor. Beşiktaş derbisini kaybederek ligde zirveden uzaklaşan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Nef Stadyumu’nda oynanacak Gaziantep maçında kadroda değişikliklere imza atacak.

MORUTAN 10 NUMARAYA

Beşiktaş maçındaki kadrodan Taylan ve Mostafa Mohamed’i kesmeyi düşünen tecrübeli teknik adam, Halil Dervişoğlu’nu en uçta oynatmayı planlıyor. Üçlü orta sahadan vazgeçme düşüncesi içinde olan Terim, Olimpiu Morutan’ı da 10 numaralı pozisyona çekip, sağ tarafta da Barış Alper Yılmaz’la maça başlamayı planladığı belirtildi.

CICALDAU VE BERKAN SAHADA

Tecrübeli çalıştırıcının Gaziantep FK karşısında dörtlü savunmanın önünde Alexandru Cicaldau ve Berkan Kutlu'yu görevlendirileceği bildirildi.

YETERSİZ BULUNDU

21 yaşındaki futbolcu Gustavo Assunçao, devre arasında yolların ayrılacağı ilk isim olacak. Brezilyalı futbolcunun yetenekli olmasına karşın fiziksel olarak oynadığı pozisyon için yetersiz bulunduğu belirtildi.

FIRSATLARI KULLANAMADI

Avrupa listesinde yer almayan ve ligde de sadece 3-0 kaybedilen Kayseri maçında 11 başlayıp 1-0 kazanılan Konya maçında de ikinci yarı şans bulan Brezilyalı futbolcu, bu fırsatları iyi kullanamadı. Genç oyuncu, Florya’daki hazırlık maçlarında da sınıfı geçememişti.

YABANCI KONTENJANINDA YER AÇILACAK

Süper Lig için yetersiz bulunan Brezilyalı futbolcunun devre arasında gitmesiyle beraber Galatasaray yabancı kontenjanında da yer açacak.

SATIN ALMA OPSİYONU 3.5 MİLYON EURO

Maliyetinin yüksek olmaması, Galatasaray’ın bu işten en az zararla çıkmasını sağlayacak. Sarı-kırmızılılar Famalicao’ya 1 senelik kiralama bedeli olarak 100 bin euro öderken, oyuncunun satın alma opsiyonu ise 3.5 milyon euro... (Skorer)

 

Güncellenme Tarihi : 29.10.2021 11:23

İLGİLİ HABERLER