Dünya
  • 27.2.2013 15:15

Fabrikada dehşete düşüren katliam!

Edinilen bilgiye göre, İsviçre’deki bir fabrikaya düzenlenen silahlı saldırıda aralarında saldırganın da bulunduğu üç kişi öldü, yedi kişi yaralandı.

Olay Kronospan isimli ahşap işleme şirketinin İsviçre’nin Luzerne kantonunun batısındaki Menznau kasabasında bulunan tesisin kantininde, yerel saatle sabah 9’da meydana geldi.

Polisin yaptığı açıklamada “olayda çok sayıda ölü ve yaralı” olduğu belirtti. İsviçre televizyonu RTS olayda saldırgan dahil üç kişinin hayatını kaybettiğini, yaralı sayısının ise yedi olduğunu aktardı.

Acil kurtarma birimlerinin olay yerine gönderildiği ve tesisin çevresinin kordona alındığını ifade eden polis yetkilileri başka detay vermedi.

’KAHVALTIDA KATLİAM YAŞANMIŞ’

İsviçre haber sitesi 20minutes, üç helikopterin olay yerine gönderildiğini aktardı. Fabrikanın çalışanlarının aileleri için bir acil telefon hattı kuruldu.

Fabrikada çalışan babasının durumunu öğrenmek için telefon eden bir kişi, daha sonra 20minutes’e yaptığı açıklamada, "İşçiler sabah saatlerinde kafeteryada kahvaltı ederken bir katliam yaşanmış" diye konuştu.

Saldırganın kimliği ya da neden böyle bir saldırı düzenlediği konusunda da henüz bir açıklama yapılmadı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:40

İLGİLİ HABERLER