Medya
  • 19.6.2021 13:35

Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü

osyal medya uygulamaları Facebook, Instagram ve WhatsApp'a erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcıların bir kısmı Facebook, Instagram, WhatsApp'a erişim sağlayamıyor ve akış yenilenemedi hatası ile karşı karşıya kalıyor. Öğle saatlerine doğru gerçekleşen sorun, eş zamanlı olarak üç platformda yaşandı. Bu nedenle, Instagram ve Whatsapp çöktü mü sorusuyla araştırmalar yoğunluk kazandı. Platformlardan, yaşanan soruna dair bir açıklama henüz gelmedi.

Son dakika haberleri... Sosyal medya uygulamaları Facebook, WhatsApp ve Instagram çöktü. Saat 12.00 gibi yaşanan problem, Facebook, Instagram ve WhatsApp kullanıcılarının büyük bir kısmını etkiledi. Uygulamalara erişim sağlayabilen kullanıcılar ise yavaşlık nedeni ile uygulamaları tam olarak kullanamıyor.

FACEBOOK, WHATSAPP VE INSTAGRAM ÇÖKTÜ!

Ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerinde yaşanan bu erişim problemi, Türkiye'de de yaşandı. Ülkemizdeki milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, uygulamalara erişim sorunu yaşadı. Bu nedenle, WhatsApp ve Instagram çöktü mü konusuyla ilgili araştırmalar bir hayli artış gösterdi.

RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Yaşanan erişim problemi nedeniyle henüz bir açıklama gelmedi.

WHATSAPP VE INSTAGRAM NE ZAMAN DÜZELECEK?

WhatsApp, Instagram ve Facebook'taki problem kısmen de olsa çözüldü.

Kullanıcıların büyük bir kısmı erişim sağlarken halen sorun yaşayan kullanıcılar da bulunuyor. Sorunun ilerleyen dakikalarda tamamen çözülmesi bekleniyor.

INSTAGRAM AKIŞ YENİLENEMEDİ UYARISI ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Instagram akış yenilenemedi sorunu kullanıcıların yer yer karşısına çıkabilen bir hata mesajı. Bu hata mesajını almaya başladıysanız bunun iki sebebi vardır: Ya internet bağlantınız sorunludur, yani internete erişiminizde sıkıntı vardır. Ya da Instagram'ın bizzat kendisinden kaynaklanan bir teknik sorun söz konusudur.

Eğer internetinizle ilgili bir sorun varsa, diğer uygulamalara veya internet erişimini kullanan herhangi bir aracı kullanamazsınız. Ancak eğer telefonunuzla internete girebiliyor; fakat bu hatayı yine de alıyorsanız sorunun Instagram'dan kaynaklı olması kuvvetle muhtemeldir.

Güncellenme Tarihi : 19.6.2021 23:07

İLGİLİ HABERLER