Asayiş
  • 20.7.2009 16:33

FACEBOOK KAMPI ÖLÜMLE BİTTİ !

Antalya'nın Kumluca ilçesinde turizmci olan babasının işyerinde çalışan Volkan Yöndemli, sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan edindiği önce çoğunluğu Ankaralı olan arkadaşlarıyla Antalya'da buluşmaya karar verdi. Volkan ile birkaç arkadaşı 10 Temmuz'da hafta önce Antalya Otogarı'nda biraraya geldi. Grup daha sonra Aksu İlçesi Karaöz Beldesi yakınlarındaki bir kamp alanına gitti.

SON GÜN KAYBOLDU

Volkan Yöndemli ve Facebook arkadaşları burada 3 gün kamp yaptı. Dönme hazırlıkları yapan grup Volkan'ın ortadan kaybolduğunu anladı. Kampın çevresinde bir süre aranan Volkan Yöndemli bulunamayınca arkadaşları bölgeyi terk etti. Volkan'ın evine döndüğüne düşünen arkadaşları Antalya'yı terk ettikten 3 gün sonra cep telefonu kapalı olan gencin ailesini aradılar. Arkadaşları, Volkan'ı evde de bulamayınca Jandarma'ya giderek kayıp başvurusunda bulundu.

KÖTÜ KOKULAR YAYILDI

Kamp alanının etrafını didik didik arayan jandarma Volkan Yöndemli ile ilgili bilgileri Türkiye geneline dağıttı. Bekar olan genç heryerde aranırken Pazar günü Karaöz Beldesi'ndeki kamp alanının 1 kilometre yakınında piknik yapan bir aile kötü kokuların geldiği yöne gidince çürümek üzere olan bir erkek cesedi gördü. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma, yaklaşık 1 haftalık olan cesedin kayıp başvurusu yapılan Volkan'a ait olduğunu belirledi.

KÖTÜ HABER JANDARMADAN GELDİ

Yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki bir uçurumun dibinde bulunan ceset incelenirken, Kumluca'daki oğlundan gelecek haberi bekleyen Kemal Yöndemli'ye bilgi verildi. Turizm işletmecisi Yöndemli ve yakınları ölüm haberini alınca şok geçirdiler. Baba Kemal Yöndemli, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Morgu'na kaldırılan cesedi teşhis ederken güçlükle ayakta kalabildi. Otopside vücudunda herhangi bir darp, kesici ve delici yara izi bulunmayan gencin cesedi Merzifon'da topraga verilecek.

KAYITLARI İNCELENİYOR

Kumluca'da babasına ait turizm firmasında çalışan Volkan'ın sakin ve iyiliksever biri olduğunu söyleyen yakınları, "Facebook'taki arkadaşları oğlumuzu yönlendirmiş olmalı. Ölümünden kampa katıldığı arkadaşları sorumlu olabilir" dediler. Olayı soruşturan jandarma, Volkan Yöndemli'nin cep telefonu kayıtları ile bilgisayar kayıtlarının inceleneceğini, en son görüştüğü kişilerin belirlenmesine çalışıldığını bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER