Medya
  • 14.4.2019 15:13

Facebook, WhatsApp ve Instagram dünya genelinde çöktü

Facebook, WhatsApp ve Instagram çöktü

Facebook, WhatsApp ve Instagram çöktü. Bugün Türkiye saati ile 13.40 sularında dünya genelinde çöken platformlara kullanıcıları erişim sağlayamıyor. WhatsApp'tan ise kimse mesaj gönderip alamıyor.

Facebook, WhatsApp ve Instagram çöktü. Popüler sosyal medya devi Facebook'un çatısı altında bulunan sosyal medya platformları Facebook, Instagram ve mesajlaşma platformu olan WhatsApp'a kullanıcıları ulaşamıyor.

FACEBOOK, WHATSAPP VE INSTAGRAMA NEDEN GİRİLMİYOR?

Bugün TSİ 13.40 sularında dünya genelinde çökem platformlar neden ulaşılamadığı henüz resmi olarak açıklanmazken, yaşanan sorunun en kısa sürede çözülmesi bekleniyor.

Facebook bündesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bugün öğleden sonra dünya genelinde çöktü. Uygulamaya giren kullanıcılar mesaj ya da fotoğraf gönderemiyor.

WhatsApp, bugün öğleden sonra dünya genelinde çöktü. Uygulamaya giren kullanıcılar mesaj ya da fotoğraf gönderemiyor.

WhatsApp'tan konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, Facebook ve Instagram'da da erişim sorunu yaşandığı göze çarpıyor.

Haftalar önce yaşanan erişim sorununda Facebook, Instagram ve WhatsApp aynı anda erişimdem kopmuş ve saatlerce dünya genelinde normale dönememişti.

WhatsApp'ın erişim haritasına bakıldığında sorunun ağırlıklı olarakAvrupa'yı etkilediği görülüyor.

Güncellenme Tarihi : 14.4.2019 16:06

İLGİLİ HABERLER