Ekonomi
  • 24.5.2020 15:17

Faizsiz Ev Almak İçin Yeni Modeller Geliyor

Bankaların uyguladığı yüksek faiz oranlarından kurtulmak isteyen kişiler, çeşitli  yollar aramaya başlamışlardır. Bu noktada Tasarrufla Ev karşınıza çıkmakta ve faizsiz ev almak için aradığınız her şeyi sunmaktadır. Günümüzde birçok ev alma yolları olduğunu söyleyebiliriz fakat bu yollardan tamamen farklı olan sistemimiz, tamamen müşteri odaklıdır ve müşteri kararları ile ilerlemektedir.

Faizsiz ev için yapılması gerekenler oldukça basittir. Kısa bir başvuru ile bize ulaşabilir ve faizsiz ev sürecini beraber ilerletebiliriz. Birçok farklı ev alma modeli ile karşınıza çıkmakta ve kararı size bırakmaktayız. Faizsiz ev satın alma süreçleri genel olarak birazdan anlatacağımız gibi işlemektedir.

İlk olarak almak istediğiniz evin fiyatını belirlemeniz gerekmektedir. Bu fiyatı bize ileteceksiniz. Belirleyeceğiniz fiyat, tamamen size bağlıdır ve istediğiniz fiyatı belirleyebilirsiniz. 100.000 TL değerinde ev seçebileceğiniz gibi 1.000.000 TL değerinde de ev seçebilirsiniz. Daha sonra sisteme giriş ile ilgili kararları vermeniz gerekmektedir. Bu noktada ilk olarak sisteme peşinatlı ya da peşinatsız girişi belirlemeniz gerekmektedir. Peşinatınız yoksa hiç önemli değil.

Çünkü; Tasarrufla Ev, peşinat zorunluluğu koymamıştır. Bu aşamadan sonra aylık ödeyeceğiniz taksit miktarını belirtmeniz gerekmektedir. Burada karar, yine sizindir. 100 TL taksit belirtebileceğiniz gibi 5.000 TL taksit ödemesi de belirtebilirsiniz. Aylık taksitler, kaç kişilik gruba dahil edileceğinizi belirler. Gruplar, 24 kişiden başlamakta ve kişi sayısı katlanarak yükselmektedir. Almak istediğiniz eve dair tüm detaylar netleştirildikten sonra karşılıklı sözleşme imzalanır ve her şey resmileştirilir.

Bu aşamadan sonra noter huzurunda çekiliş gerçekleştirilir ve bu çekiliş ile ne zaman ev sahibi olacağınız belirlenir. Size çıkan tarihte istediğiniz yerden istediğiniz ev satın alınır ve size teslim edilir. Evin teslimatından sonra 1000/6 oranında taksit zammı meydana gelir. Bu zam, toplam maliyetini etkilemez hatta gruptan erken çıkmanızı ve borcunuzun erken bitmesini sağlar. Bu sayede beklediğiniz süreden daha erken ev sahibi olur ve borçlarınızdan kurtulursunuz. Tüm işlemler resmi evraklar ile yapıldığı ve noter onayı alındığı için herhangi bir problem olmamaktadır.

https://www.tasarruflaev.com/faizsiz-ev-alma-firsati.php

Güncellenme Tarihi : 24.5.2020 15:35

İLGİLİ HABERLER