Ekonomi
  • 24.5.2020 15:18

Faizsiz Konut Kredisi İle Ev Sahibi Olun

Faizsiz konut kredisi ile hayallerindeki eve sahip olmak isteyen müşterilerimize, Birevim olarak fırsat kapısı aralamaktayız. Sadece kimlik bilgileri ile istedikleri yerden bize başvurularını iletebilmeleri mümkün olmaktadır. İsterlerse arayarak, web sitemizden form doldurarak ya da Türkiye genelinde bulunan şubelerimizden herhangi birine gelerek sistemimize dahil olabilmektedirler. Türkiye sınırları içerisinde herhangi bir bölgede ve herhangi bir değere sahip olan, beğendikleri evi en uygun şekilde alabilmelerini amaçlamaktayız. Müşterilerimizden kefil talep edip etmeyeceğimize ise; oluşturduğumuz komisyon müşterilerimizi inceledikten sonra karar vermektedir.

Faizsiz Konut Kredisi İle Bütçenizi Koruyun

Faizsiz ev almak isteyenlere Birevim olarak kampanyalar ve fırsatlar sunmaktayız. Bankalardan konut kredisi almaları durumunda; hem kredi notlarının iyi olması hem de belirli bir birikmiş paralarının olması gerekmektedir. Ayrıca aldıkları kredi tutarına da belirli bir oranda faiz tutarı eklenmektedir. Kredi masrafı ve vade farkı ile beraber, ellerine geçen paranın çok daha fazlasını bankaya geri ödemek durumunda kalmaktadırlar. Ancak Birevim olarak müşterilerimize bütçelerini koruma fırsatı sunarak; kredi notlarına, gelir durumlarına, birikmiş paralarına, almak istedikleri evin ekspertiz değerine bakmamaktayız. Almak istedikleri evin değeri kadar geri ödeme yapmalarını ve bu süreçte ödeme zorluğuna düşmemeleri için ödeme planlarını kendilerinin hazırlamalarını sağlamaktayız.

Faizsiz Konut Kredisi İle Ev Sahibi Olma Yöntemleri

Faizsiz ev almak isteyen müşterilerimize sunduğumuz seçenekler aşağıdaki gibidir:

Noter huzurunda yapılan çekiliş ile sıra tespitli tasarruf yöntemi sayesinde kısa süre içerisinde ev alınabilmektedir.

Türkiye’de ve dünyada ilk kez tarafımızca uygulanan sıra tespitli tasarruf yönteminin ikinci versiyonunda; müşterilerimiz ödeme şartlarının tamamına kendileri karar vermektedir ve evi teslim alacakları tarih de noter huzurunda yapılan çekiliş ile belirlenmektedir.

Serbest planlı tasarruf yöntemimiz ile müşterilerimizin ödeme konusunda sıkıntı çekmemesini istemekte ve ödeme planını bütçelerine göre serbest bir şekilde hazırlama imkanını kendilerine sunmaktayız. Böylece maddi açıdan zorluğa düştükleri aylarda daha az ve diğer aylarda belirledikleri tutarda taksit ödeyerek istedikleri evlere sahip olabilmektedirler.

Konut değer endeksli tasarruf yöntemimiz sayesinde müşterilerimiz faizsiz ev alırken aynı zamanda evin değerini de koruyabilmektedirl

Güncellenme Tarihi : 24.5.2020 15:36

İLGİLİ HABERLER