Spor
  • 2.7.2020 14:04

Falcao giderse iki dünya yıldızı gelecek

Falcao'nun yerine 2 süper yıldız! Herkes Aslan'ı konuşacak

Galatasaray'da yönetimin indirim talebine olumsuz yanıt veren Radamel Falcao, gözden çıkartıldı. Kolombiyalı yıldız için Arabistan ve Katar'dan teklifler alan Aslan, hem bonservis bedeli kazanacak hem de yüklü bir maaştan kurtulacak. Sarı-kırmızılılar, Kolombiyalı golcünün yerine iki süper yıldızı listesine aldı.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da birinci öncelik forvet takviyesi değil…Ancak Radamel Falcao'nun indirime yanaşmaması, River Plate'in sürpriz bir teklifle kapıyı çalması, üstüne üstlük bir de Kolombiyalı oyuncunun çok dillendirmese de ayrılmayı düşünmesi üzerine sarı-kırmızılı yönetim B planı oluşturmak için kolları sıvadı.

Yönetim kurulunda alınan prensip kararına göre ayrılmak isterse Falcao'nun gitmesine izin verilecek.Falcao giderse sarı-kırmızılı yönetimin gözüne kestirdiği iki isim var.

CAVANI VE HIGUAIN BOMBASI!

Birincisi PSG'den ayrılan Edinson Cavani...

Diğeri ise Juventus'tan ayrılmak isteyen Gonzalo Higuain...

ÖNCE TERİM'E SORULACAK

Teknık direktör Fatih Terim her ne kadar "Kariyere değil geleceğe yatırım yapmak istiyoruz" dese de, önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında taraftarın gönlünü alacak bir forvet transferi için neler yapılabileceği masaya yatırıldı.

Abdurrahim Albayrak, Mayıs ayı içinde pek çok farklı menajerin önüne getirdiği Cavani ile yine menajerlerin önüne koyduğu Higuain isimlerini yönetim kuruluna sundu. Ancak yönetim, iki isimle temas kurmadan önce Terim'den 'olur' alacak. Böylece herhangi bir anlaşmazlığın yaşanmasının önüne geçilecek

BU SEZON DÜŞÜŞE GEÇTİ

Mbappe ve Neymar gibi yıldız isimlerle birlikte forma giyen Cavani için bu sezon düşüş yılı oldu. Uruguaylı futbolcu, 14 maçta 4 gol, 2 asistlik performans gösterdi

NANDO DEVREYE GİRECEK

Galatasaray'ın vazgeçilmez kaptanı Fernando Muslera'nın, Edinson Cavani transferi için aracı olmaya hazır olduğu ve 33 yaşındaki oyuncuyu, Türkiye'ye gelmeye ikna edebileceği vurgulanıyor.

HIGUAIN AYRILMAK İSTİYOR

Galatasaray'ın listesindeki diğer yıldız Gonzalo Higuain, özellikle annesinin ciddi hastalığından dolayı, corona virüsüne yakalanmak istemiyor. Bu sebeple Higuain, İtalya'ya tekrar dönmeyi düşünmüyor. Böylece Higuain'in Juventus hikayesi burada sona erebilir. (Fotomaç)





 

Güncellenme Tarihi : 2.7.2020 14:06

İLGİLİ HABERLER