Spor
  • 10.10.2020 18:08

Falcao ve Diagne'den Terim'e çift forvet mesajı

Kolombiya Milli Takımı kampında yer alan Falcao, ülke basınına açıklamalarda bulundu.
"CEZA ALANINA YAKIN OLMAM GEREK"
Falcao kariyeriyle ilgili, "Futbol kariyerimin son dönemindeki tecrübelerimin ardından şu anda futbol anlamında daha dolu hissediyorum, daha komple bir futbolcu oldum. Benim uzmanlık alanımın üzerine çalışıyorum, bu da ceza alanına yakın, kalenin önünde olmamı gerektiriyor." dedi.
"KARİYERİMİN SONUNA YAKLAŞIYORUM"
Golcü oyuncu; "Çok heyecanlı ve mutluyum. Futbola başladığımda milli takımda bu kadar kupa için mücadele edebileceğimi hayal edemezdim. Kariyerimin sonuna yaklaştığımın farkındayım ve her idmandan zevk alıyorum." ifadelerini kullandı.
FATİH TERİM'E 'ÇİFT FORVET MESAJI!
Çift forvette daha etkili olduğunu vurgulayarak teknik direktör Fatih Terim'e bir mesaj veren Kolombiyalı yıldız, "9 numara oynarken daha efektif bir oyuncuyum. Modern futbolda artık forvetler daha fazla hareket etmek zorunda. Yanımda bir forvetle birlikte daha rahat olabiliyorum çünkü hareketlilik artıyor. Şu anda, ben daha tamamlanmış bir Falcao'yum." şeklinde konuştu.
DIAGNE DE ÇİFT FORVET İSTİYOR!
Sarı-kırmızılıların bir diğer yıldız forveti Mbaye Diagne de EA Games'in yeni oyunu FIFA 21'i oynadığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Galatasaray'ı seçerek rakip olarak Barcelona'yı alan Diagne, 4-4-2 formatını seçti. Diagne, oyunda kendisiyle attığı golleri de paylaştı ve asisti için Falcao'ya teşekkür etti.

Senegalli golcü oluşturduğu kadroda 2'li forvette kendisiyle birlikte sahaya Falcao'yu sürerken, kendisi ve Kolombiyalı yıldız adına birer de gol kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 10.10.2020 18:10

İLGİLİ HABERLER