Spor
  • 16.8.2019 23:06

Falcao'dan Monaco'ya Galatasaray resti!

Galatasaray transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar son olarak Roma'dan kiralık olarak Nzonzi'yi kadrosuna katarak orta sahasını güçlendirmiş ve taraftarlarını mutlu etmişti. Falcao transferini de bir an önce bitirmek isteyen Sarı-Kırmızılı kurmaylardan Abdurrahim Albayrak ve menajer Ahmet Bulut son detayları görüşmek için Monaco'ya gitmişti. Sıcak gelişmelerin yaşandığı bu transferde Falcao'dan da flaş bir hamle geldi. İşte detaylar..

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Radamel Falcao transferi bir türlü çözülemiyor. Her gün farklı bir gelişmenin yaşandığı transferde bu kez Falcao'dan flaş bir hamle geldi.

L'EQUİPE: MONACO 5 MİLYON EURO İSTİYOR

Radamel Falcao ile ilgili süreci yakından takip eden L'Equipe Gazetesi de Kolombiyalı yıldızın, Monaco'yu geri çevirdiğini yazdı.

Fransa'nın ünlü gazetesi, "Falcao, Monaco yöneticileri ile yaptığı görüşme sonrasında da kararını değiştirmedi ve Galatasaray'a gitmek istediğini iletti" ifadesini kullandı.

Haberde, Monaco'nun 5 milyon euro bonservis talep ettiği de aktarıldı.

BU TRANSFER BURADAN DÖNMEZ

1- Monaco, Ben Yedder için 40 milyon euro bonservis ödedi.

2- Ben Yedder asla yedek beklemez.

3- El üstünde tutulacağı bir takımda oynamak varken Falcao'nun da yedek oturmaya niyeti yok.

4- Monaco hem Ben Yedder hem de Falcao'nun yüksek maliyetini aynı anda kaldıramaz.

5- Falcao'nun kararlı tavrının da etkisiyle bu transfer bu saatten sonra asla dönmez.

BULUT: OLUMSUZ BiR DURUM YOK

Falcao, Monaco'nun yarın Metz ile yapacağı karşılaşmada forma giyecek. Sarı-kırmızılı yönetimin gelecek hafta içinde yıldız oyuncuyu özel uçakla İstanbul'a getirip Konyaspor maçında sahaya çıkarması bekleniyor.

G.SARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR!

Monaco'da Galatasaray adına transfer görüşmelerini yürüten menajer Ahmet Bulut dün İstanbul'a döndü. Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bulut, Falcao'nun transferinde sorun olmadığını söyledi.

Bulut: "Falcao'nun hafta sonu bir maçı var, ona çıkması gerekiyor. Hocası ile konuştu, oynamasını istiyorlar" diye konuştu.

Falcao'nun Galatasaray'da oynamak istediğini kaydeden Bulut, "Hafta ortasına kadar her şey netleşir. Olumsuz bir şey yok şu anda.

Onlar bir tane daha santrfor alacaklar, o zaman bir engel kalmaz. Hafta başında imzalarlar" dedi. Ahmet Bulut, Monaco'nun bonservis talebiyle ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

VALDERAMA: G.SARAY'I SEÇTİ

Kolombiyalı efsane futbolcu Valderama, Falcao'nun Galatasaray'da oynayacak olmasını "Türkiye onun için iyi bir lig. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımı.

Galatasaray'ı seçti; çünkü biliyor ki iyi bir takım. Sürekli uluslararası turnuvalarda oynuyor. Çok fazla rekabet var ve 15 golle de sezonu tamamlarsa Milli Takım'a çağırması gerekir" dedi.

GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Galatasaray'ın her konuda anlaştığı Radamel Falcao'nun transferinde ilginç ve bir o kadar da garip bir gelişme yaşandı.

Ben Yedder için 40 milyon euro ödeyen Monaco, Kolombiyalı golcüyle sözleşme uzatmak için görüşmelere başladı.

Halbuki Falcao daha önce yaptığı açıklamada, kendisine yeni sözleşme teklifi gelmediğini ve kariyerine Galatasaray'da devam etmenin heyecan verici olacağını, bunun yanı sıra karar verirken ailesini düşünmek zorunda olduğunu söylemişti.

GÖSTERMELİK TEKLİF

Fransızlar, Galatasaray'ın ısrarlı talebini paraya çevirmenin planlarını yaparken sarı- kırmızılı taraftarlara hayran kalan Falcao gereken yanıtı vermekten çekinmedi.

Monaco'nun göstermelik teklifini geri çevirdi. "Sürekli üzerinde bir taraftar baskısı olacak. Yoğun bir maç programı içine gireceksin..

Bu stresi almaya değer mi?" diyen Başkan danışmanı Petrov'a da "Taraftar önünde futbol oynamak istiyorum. Gol attığım zaman çığlığımı duymaktan yoruldum" yanıtı verdi.

G.SARAY'IN YENİ TRANSFERİ NZONZİ DE FALCAO'YU TAKİP ETMEYE BAŞLADI

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin bir türlü ikna edemediği Steve Nzonzi'yi, Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar tek seferde etkilemeyi başardı.

Comolli vatandaşına, Fenerbahçe'nin 4. yıldızı takmak için Türkiye'de şampiyonluğu hedeflediğini söyledi. Hanedar ise, "Galatasaray'ın son iki sezonun şampiyonu olduğunu bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en az çeyrek final" istediklerinden bahsetti."

"Yaklaşık 15 dakikalık görüşme sonunda, Galatasaray'ın başarı ve hedeflerinden etkilenen Nzonzi, sarı-kırmızılı formayı giymeyi kabul etti."

TEPKİ GÖSTERDİ! 
Luıs Gustavo'nun yerine Nzonzi'yi isteyen Marsilya, oyuncunun Galatasaray'a bedelsiz kiralanmasına tepki gösterdi. Roma'dan bilgi istedi.

 

Güncellenme Tarihi : 16.8.2019 23:07

İLGİLİ HABERLER