Spor
  • 29.10.2004 07:26

FATİH AKYEL'DEN ŞOK AÇIKLAMALAR: DAUM'UN AYRILACAĞI KESİN!..

F.Bahçe ile bağlarını koparan Fatih'ten şok iddia: Daum'un yönetim ve takımın gözündeki kredisi bitmek üzere. Ayrılacağı kesin, devre arası olursa da şaşmam.

Fatih Akyel, F.Bahçe Teknik Direktörü Daum'a en fazla sezon sonuna kadar ömür biçti. Sarı-lacivertli kulüp ile bağlarını koparan milli futbolcu, SABAH'a yaptığı özel açıklamada, Daum'un yönetim ve futbolcuların gözündeki kredisinin bitmek üzere olduğunun altını çizerek, "Daum F.Bahçe'ye geldiğinde herkes ona yardımcı olmuştu. Ancak şampiyonluğa rağmen takımın iyi futbol oynamaması yüzünden eski havası kalmadı. Bu konuda yazılanların çoğunluğu doğru. Ancak hakkını da vermek gerekir, iyi oyuncular aldı. Çok da çalışıyor, yine de bir türlü istenilen ortamı yaratamıyor" şeklinde konuştu.

F.Bahçe'de Hooijdonk'un da başlı başına bir problem olduğuna dikkat çeken Fatih, "Türkiye'de yabancı futbolculara sonsuz imtiyaz tanınabiliyor. Hooidjnok bunu çok iyi kullanan isimlerden biri. Futboluna kimse bir şey diyemez. Ama sanki takımdan ayrı, özel bir dünyada yaşıyor. Hoşuna gitmeyen bir şey olduğu zaman hemen isyan ediyor. Türk futbolcusu onun kadar rahat davranıp özgürce konuşamaz. Takım içinde de son derece profesyonel. İş ilişkisinin dışında kimseyle yakınlaşmıyor" dedi.

F.Bahçe'de futbol oynamanın sürekli bir baskı ve gerginliği de beraberinde getirdiğini vurgulayan Fatih, "Kulüp binasından gelen yoğun bir baskı sürekli herkesin üzerinde. Kimse konuşamıyor, rahat davranamıyor. Bu da bazen gruplaşmalara neden oluyor. Yönetimin içeride olan herşeyden haberi oluyor ve en ufak bir şeyde uyarı geliyor. G.Saray'la Avrupa'da şampiyonluk yaşarken bile bu kadar kısıtlama yaşamadık, özgürdük. Ama bunu F.Bahçe'de yaşamak bu yönetim döneminde imkansız gibi" dedi.

Sabah

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:10

İLGİLİ HABERLER