Spor
  • 30.3.2019 13:21

Fatih Galatasaray’a söz verdi!.. Sözüm sözdür

 

Adı Beşiktaş’la da anılan Akhisarspor’un kalecisi, yeni sezonda Sarı-Kırmızılı formayı G.SARAY’DA giyecek. Ege temsilcisiyle mukavelesi bittiği için bonservis bedeli de ödenmeyecek.

LİGDE son sırada yer alan Akhisarspor’un kadro dışı bırakıp geçtiğimiz günlerde affettiği kaleci Fatih Öztürk’ün adı G.Saray’ın ardından Beşiktaş’la da anılmaya başlayınca Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak’ın devreye girdiği öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 32 yaşındaki file bekçisini kadroya katmayı geçen sezondan beri isteyen Galatasaray’da Beşiktaş söylentilerinin ardından Abdurrahim Albayrak’ın tecrübeli file bekçisiyle İstanbul’da görüşüp söz aldığı iddia edildi.

BENİM SÖZÜM SENETTİR 

Albayrak’ın Fatih’e, “Benim sözüm senettir. Sana söz verdim ve yeni sezonda bizimle birlikte olacaksın” dediği öğrenildi. Trabzonspor’dan bedelsiz transfer olduğu Akhisar’da 4 sezondur kadroda yer alıp Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kazanan takımın önemli bir parçası olan Fatih Öztürk, 24 Şubat’taki Galatasaray deplasmanında sakatlığı gerekçesiyle forma giymediği için kadro dışı bırakılmıştı. Fatih’e 1 ayın ardından geçen pazar günü af çıktı. Böylece maç eksiği de olmayacak.

BANA TELEFONDA SÖYLEDİ

Öte yandan Akhisarspor’un eski antrenörlerinden Feyzi Layiç de kaleci Fatih Öztürk’ün Galatasaray’la anlaştığını iddia etti. Yeşil-Siyahlılar’da daha önce Cihat Arslan, bu sezon da Saffet Susic dönemlerinde kaleci antrenörlüğü yapan Feyzi Layiç, katıldığı bir radyo programında eski öğrencisi için, “Bundan 10 gün önce Fatih ile telefonda konuştum, Galatasaray’ın kendisine ilgisinin olduğunu ve söz kestiklerini söyledi” dedi. Böylece bir anlamda bu transfer de resmiyet kazandı

Güncellenme Tarihi : 30.3.2019 13:23

İLGİLİ HABERLER