Spor
  • 20.4.2021 17:55

Fatih Karagümrük - Göztepe maçında savunmalar çöktü! Jimmy Durmaz stoperde oynadı

Fatih Karagümrük ile Göztepe arasında oynanan Süper Lig 36. hafta mücadelesinde iki takımın da savunma bölgesinde yaşadıkları eksiklikler dikkat çekti. Ev sahibi Fatih Karagümrük'te hücum oyuncusu Jimmy Durmaz savunmada oynarken konuk ekip Göztepe'de ise iki sağ bek savunmanın göbeğinde yer aldı.

Süper Lig'in 36. haftasında Göztepe'yi konuk eden Fatih Karagümrük'te artan koronavirüs vakaları nedeniyle sahaya ilginç bir kadro çıktı.

Alparslan Erdem, Lucas Castro, Gaston Campi, Andrea Bertolacci, Efe Tatlı, Ervin Zukanovic, Koray Altınay ve Enzo Roco nedeniyle kadro kurmakta zorlanan İstanbul ekibinde teknik direktör Francesco Farioli değişik bir kadro ile sahaya çıkmak zorunda kaldı.

3'lü savunmayla mücadele eden Fatih Karagümrük'te hücum oyuncusu Jimmy Durmaz, 3'lü savunmanın sol tarafında sahaya çıktı.

GÖZTEPE'NİN SAVUNMASI DA ÇÖKTÜ

Göztepe'de de teknik direktör Ünal Karaman, Galatasaray maçında kötü performans gösteren kaleci İrfan Can Eğribayat'ın yerine genç kaleci Arda Özçimen'e ilk 11'de görev verdi.

Tıpkı Fatih Karagümrük gibi stoper bölgesinde eksiklik yaşayan İzmir ekibi de savunmanın göbeğinde iki sağ bek Gassama ve Kerim Alıcı'ya şans vermek durumunda kaldı.

Güncellenme Tarihi : 20.4.2021 17:58

İLGİLİ HABERLER