Spor
  • 10.12.2019 13:27

Fatih Terim 3 yıldızını kadro dışı bıraktı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Paris Saint Germain mücadelesinin kadrosu belli oldu! Kadroda Ryan Babel, Sofiane Feghouli ve Adem Büyük'ün olmayışı dikkat çekti. Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor karşısında oynanan maçtaki futboluyla dikkat çeken 16 yaşındaki Emin Bayram ise kadroda yer aldı.

Galatasaray, Paris Saint-Germain (PSG) ile yarın oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6'ncı maçı için Fransa'ya gitti.

Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile karşılaşacak olan Galatasaray, 10:30 sıralarında İstanbul Havalimanı'na geldi. Kafilede yer alan futbolculara terminalde bulunan yolcular ve çalışanlar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, başta Falcao olmak üzere futbolcularla fotoğraf çektirdi. Teknik direktör Fatih Terim de havalimanında bulunan bir vatandaşın isteğini geri çevirmeyerek, bebeğiyle birlikte fotoğraf çektirdi. Terim, kucağına aldığı çocuğu hem sevdi hem de gazetecilere poz verdi. Galatasaray kafilesi, pasaport işlemlerinin ardından THY'nin özel uçağıyla 11.30'da Paris'e hareket etti.

Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla saat 11.30’da Paris’e hareket edecek olan takım, karşılaşma öncesi son antrenmanını bugün yerel saatle 18.30’da (TSİ 20.30) mücadelenin gerçekleşeceği Parc des Prince’te ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacak.

Teknik direktör Fatih Terim ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı ise yerel saatle 18.00’de (TSİ 20.00) Parc des Prince’te bulunan medya merkezinde gerçekleştirilecek.

Galatasaray’ın Paris Saint-Germain maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Jean Micheal Seri, Selçuk İnan, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Ryan Donk, Ömer Bayram, Mariano Ferreira, Okan Kocuk, Emin Bayram, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina.

Güncellenme Tarihi : 10.12.2019 13:28

İLGİLİ HABERLER