Spor
  • 5.10.2005 04:18

FATİH TERİM 'BAHİS SKANDALI'NA KARIŞAN GÖKDENİZ HAKKINDA KONUŞTU...

BEHRAM KILIÇ'IN ZAMAN'DAKİ HABERİ:

Türkiye, Dünya Kupası elemelerinde Avrupa Birliği sürecinin bir benzerini yaşıyor. 12 Ekim'deki son Arnavutluk maçında ne olacağını kimse kestiremiyor. Teknik Direktör Fatih Terim de stres yüklü bir dönem geçiriyor.

Cumartesi günü Olimpiyat Stadı'nda Almanya ile oynayacağımız hazırlık maçının zamanlaması hocanın pek de içine sinmemiş. En büyük korkusu 'sakata' gelmek. Üstelik takımda o kadar çok sakat futbolcu var ki!. Özellikle forvette yaşanan sıkıntı tecrübeli çalıştırıcının yüz hatlarını olabildiğince geriyor. Terim ile dün Milli Takım'ı konuştuk. Sohbetin açılış konusu Gökdeniz'di. Önce sert bir blokojla karşılaştık. Ancak gazetecilik reflekslerimiz hocanın katı savunmasına galebe çaldı. Böylece Fatih hocanın bahis skandalına karıştığı için 10 ay ceza alan Trabzonsporlu oyuncu ile ilgili düşüncelerini sizlere aktarma bahtiyarlığını yaşadık.

Hocam, Gökdeniz Karadeniz Danimarka ve Ukrayna maçlarının hemen akabinde 10 ay ceza aldı. Bu cezayı nasıl yorumluyorsunuz?

Gökdeniz bizim evladımız. Bir hata işledi. Profesyonellik çercevesinde de hatasından dolayı cezaya çarptırıldı. Bunun maçlardan hemen sonra olması bizim tahlimizde olan bir hadise değil.

Kendisini tekrar Milli Takım'da düşünecek misiniz?

Aldığı ceza sebebiyle Milli Takım’dan bir hayli uzak kalacak. Bizim bu cezaya müdahale etmek gibi bir durumumuz yoktu. O beğendiğim bir oyuncu. 10 ay sonrası için iyi bir Gökdeniz'e her zaman kapımız açıktır.

Ona içinde bulunduğu bu durum için bir büyüğü olarak ne tavsiye edersiniz?

Hayata hep pozitif bakmak lazım. Onun da bu olaya böyle bakmasında büyük yarar var. Hayatın her dönemi bir tecrübe. Hayatın her dönemi bir ders. İnsanoğlu her şeyi göğüsleyebilir. Her insan da hata yapabilir. Gökdeniz daha çok genç, her şeyi düzeltmek, tekrar yoluna koymak onun elinde. Ben inanıyorum ki o bu işin üstesinden gelecektir. Uzun süre oynamayacak olması bir handikap. Ama onun gibi uzun süre oynamayıp tekrar sahalara dönen nice oyuncu var. Bu konu ile ilgili söyleyeceklerim bundan ibaret.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER