Spor
  • 30.11.2017 00:46

Fatih Terim Galatasaray'la görüştü mü

Türkiye eski Futbol Direktörü Fatih Terim, hakkında yazılan Galatasaray ile ilgili haberlere tepki göstererek, "Galatasaray'la bir görüşmem olursa sizlerle paylaşırım. Böyle bir şey yok, olmadı. Olursa paylaşırım" dedi.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Uluslararası İş Birliği Platformu tarafından organize edilen 8'inci Boğaziçi Zirvesi'ne katılan Fatih Terim, birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Basında çıkan Galatasaray iddialarına cevap veren Terim, sarı-kırmızılı kulüple herhangi bir görüşmesinin olmadığını söyledi. Kendisiyle ilgili yapılan haberleri takip ettiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Son 3-4 haftadır babamın hastalığı dolayısıyla Adana'ya gidip geliyorum. Son iki haftadır okuduğum veya takip ettiğimde yazılanların bana ve Galatasaray markasına zarar verme noktasına doğru gittiğini görüyorum. Bu haberlerin neden yapıldığını bilecek tecrübeye sahibim. Eğer bir görüşme, davet, temas olur ise ben zaten sizlerle paylaşırım. Böyle bir şey yok, olmadı. Olursa paylaşırım. Lütfen takip edenler, okuyanlar ve bu konuyla ilgili olanlar, yazılanlara itimat hatta itibar edilmemesini rica ediyorum" dedi.

"Dolayısıyla ben de yargıya gittim"
Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu'nun sözleşmesindeki maddeleri yerine getirmediği için yargıya başvurduğunu da belirterek, "Ortada tarafların imza koyduğu bir anlaşma var. Sözleşme gereği yerine gelmezse her Türk vatandaşının sahip olduğu hakka sahip olarak sözleşme yerine gelmediği için yargıya başvurabilirim. Dolayısıyla ben de yargıya gittim. Sonuçlarını bekleyeceğiz" diye konuştu.
 

Güncellenme Tarihi : 29.11.2017 23:27

İLGİLİ HABERLER