Spor
  • 22.9.2021 11:26

Fatih Terim neşteri vurdu! Aslan'ın muhtemel 11'i

Alanya yenilgisini takımın yorgunluğuna ve rotasyon yapmamasına bağlayan Terim, sonunda takıma neşteri vurdu. Tecrübeli teknik adam, bugünkü Kayserispor maçına Cicaldau, Halil, Berkan gibi 11 oyuncularını götürmedi. Kadroda da önemli sürprizler bekleniyor.Galatasaray'da Kayserispor deplasmanı öncesi üyük değişim. Alanyaspor yenilgisinin ardından, "rotasyon yapmadığıma pişmanım" diyen ve mağlubiyetin sebebini yorgunluğa bağlayan teknik direktör FatihTerim, sinyalini verdiği değişikliği gerçekleştiriyor.

Tecrübeli hoca, birçok yıldızını kadroya almayarak İstanbul'da bıraktı.

'Sakatlık yaşanmasın diye'

Eksiklerle ilgili olarakkulüpten verilen bilgide, "Sakatlıkları süren Arda Turan ve Sacha Boey, sağ elindeki kırık nedeniyle özel bir atel ile antrenmanlara çıkan Barış Alper Yılmaz ve cezası devam eden Marcao Teixeira’nın yanı sıra,takıma katıldıktan sonra tüm maçlarda görev yapan Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau ve Halil Dervişoğlu, yoğun fikstürde sakatlık sorunu yaşamamaları adına riske edilmeyerek Kayserispor maçı kamp kadrosunda yer almadı" denildi.

Assuncao siftah yapacak

Fatih hoca, Kayseri'ye götürmediği yıldızların yerine de bazı sürprizler yapmaya hazırlanıyor.

Bunlardan biri de yeni transferlerden Gustavo Assuncao. Kafileyle birlikte deplasmana giden genç orta saha oyuncusunun, bugün oyuna ilk 11'de başlayacağı öğrenildi.

Ayrıca Marcao'nun yokluğunda yaşanan sol stoper sıkıntısı da bu kez Alpaslan'la çözülmeye çalışılacak.

Ve Diagne geri dönüyor!

Feghouli'nin uzun süre sonra oyuna ilk 11'de başlaması, sakatlığını tamamen atlatan Emre Kılınç'ın 90 dakikayı çıkaracak duruma gelmesi de Kayseri maçı öncesi dikkat çeken detaylar. Terim ayrıca ileri uçta Mohamed'e şans verecek, son maçta kadroya almadığı Diagne'yi ise ikinci yarıda oyuna sürmeye hazırlanıyor.

Güncellenme Tarihi : 22.9.2021 11:29

İLGİLİ HABERLER