Spor
  • 5.4.2021 14:36

Fatih Terim, Oğulcan Çağlayan'ı sildi mi?

Sarı kırmızılılarda Oğulcan Çağlayan'ın uzun süredir kadroda yer bulamaması dikkat çekti. Bir dönem Taylan Antalyalı'yı da yedek bırakan Fatih Terim, cezasının bitmesine rağmen Oğulcan Çağlayan'ı Ankaragücü, Kayserispor ve Sivas maçlarında kadroya giremedi. Çaykur Rizespor karşısında kadroda yer alan Oğulcan, tercih edilmedi. Hatayspor maçında Halil Dervişoğlu'nun oyuna girip Oğulcan'ın son 8 dakika düşünülmesi de ilginç bir detay olarak değerlendirildi.

Falcao'nun yokluğunda 9 numaraya geçen ve burada sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Oğulcan Çağlayan formayı unuttu! Çaykur Rizespor'dan Galatasaray'a transfer olduğu dönemde yaşanan uyuşmazlık sonucunda 6 maç ceza alan daha sonra bu cezası 3'e indirilen Oğulcan Çağlayan, ilk kez Çaykur Rizespor karşısında kadroda yer buldu.4-3 kaybedilen Çaykur Rizespor karşılaşmasında Fatih Terim, Oğulcan'a forma şansı vermedi. Onyekuru, Kerem Aktürkoğlu, Babel, Feghouli ve Arda Turan'ı oyuna alan Terim, Oğulcan'ı tercih etmedi. Milli takımdan corona virüse yakalanarak dönen Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ın yokluğunda ilk 11'de sahaya çıkması beklenen Oğulcan Çağlayan, Hatayspor karşısında da ilk 11'de yer bulamadı.

Galatasaray'da Fatih Terim, Hatayspor maçının devre arasında dört değişiklik yaptı. Gedson Fernandes'i stoperde kullanan Terim, sağ bekte de Şener'i tercih etti. İkinci yarının başında Arda Turan, Feghouli, Saracchi ve Mostafa Mohamed oyundan çıkarken Halil Dervişoğlu, Radamel Falcao, Linnes ve Falcao oyuna girdi.Oğulcan Çağlayan'ın Halil'in de gerisinde tercih edilmesi Fatih Terim, 'Oğulcan'ı sildi mi?' sorularını beraberinde getirdi. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Hatayspor karşılaşmasının 82. dakikasında Onyekuru yerine Oğulcan Çağlayan'ı oyuna aldı.

Güncellenme Tarihi : 5.4.2021 14:37

İLGİLİ HABERLER