Spor
  • 18.4.2018 19:37

Fatih Terim'den çok sürpriz kadro

Galatasaray Akhisarspor Türkiye Kupası maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçın ilk 11'leri..

Galatasaray Akhisarspor Türkiye Kupası maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bu akşam Galatasaray kendi sahasında Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde mücadelenin ilk 11'leri belli oldu. Eşleşmenin ilk maçını deplasmanda 2-1 kazanan sarı-kırmızılı ekip, avantajlı bir skor elde ederken, bu akşam da adını finale yazdırabilmek için mücadele verecek. Peki, Galatasaray Akhisarspor Türkiye Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş müsabakasında bu akşam Teleset Mobilya Akhisarspor'u ağırlayacak.

İLK 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet Çalık, Latovlevici, Fernando, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Yasin Öztekin, Eren Derdiyok
Akhisarspor: Fatih, Lopes, Mustafa, Dany, Kadir, Larsson, Sissoko, Bilal, Muğdat, Onur, Seleznyov

Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türk Telekom Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Eşleşmenin ilk maçını deplasmanda 2-1 kazanan sarı-kırmızılı ekip, avantajlı bir skor elde ederken, bu akşam da adını finale yazdırabilmek için mücadele verecek. Karşılaşma A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları alamamasına rağmen kupada yarı finale kadar yükselmeyi başaran Teleset Mobilya Akhisarspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği yarı finalde Galatasaray'ı da eleyip, finale çıkma mücadelesi verecek. Tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Teleset Mobilya Akhisarspor, daha sonra kara yoluyla İstanbul'a gidecek. Yeşil-siyahlı kafile Balıkesir'e uğrayıp, Olcan Adın'ın annesi Aysel Adın'ın Paşa Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazına katılacak. Yeşil-siyahlı ekipte Galatasaray maçı öncesinde Olcan Adın, Soner Aydoğdu, Yevgen Seleznov ve Bia Mujangi'nin sakatlıkları bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 18.4.2018 19:42

İLGİLİ HABERLER