Spor
  • 23.10.2020 09:40

Fatih Terim'den flaş Fatih Öztürk kararı!

Fatih Terim'den flaş Fatih Öztürk kararı!

Galatasaray'da sular durulmuyor. Teknik heyet, yönetim ve oyuncular arasında yaşanan krize bir de Fatih Öztürk problemi eklendi.

HATASI OLAY OLMUŞTU

Galatasaray'da Muslera'nın yerine Ocak ayına kadar kalenin emanet edildiği Fatih Öztürk'ün Alanyaspor maçında yaptığı inanılmaz hatanın ardından Fatih Terim'den flaş karar. İşte detaylar...

SOSYAL MEDYAYI SALLAMIŞTI

Galatasaray'da Muslera'nın yerine Ocak ayına kadar kalenin emanet edildiği Fatih Öztürk, Alanyasporlu Babacar’ın frikiğinde çaresiz kalmış Fatih’in gol öncesindeki görüntüsü sosyal medyayı sallamıştı.

KÖŞEYİ FAZLA AÇTI...

Golü yediği köşeyi fazlasıyla açan Fatih Öztürk, gole davetiye çıkarırken Galatasaray 1-0 öndeyken Alanyaspor'un kazandığı frikikte kaleyi koruduğu direğe kadar gelerek pozisyon aldı ve Senegalli golcü Babacar da bu ikramı geri çevirmeyerek meşin yuvarlağı fazla zorlanmadan filelere gönderdi.

BÜYÜK TEPKİ GÖSTERİLDİ

Galatasaray'da Fatih Öztürk'e en büyük tepki maçın 90. dakikasında gelirken Alanyaspor'un baskı kurduğu anlarda topu kontrol eden Fatih Öztürk, yavaş hareketlerde bulunmuş ve locadan maçı izleyen taraftarlar oyuncuya büyük tepki göstermişti.

TARAFTARLAR DUYDU

Bu tepkiler yayıncı kuruluştan maçı izleyen taraftarların da kulağına giderken sosyal medyada büyük tepkiler oluştu. Sosyal medyada 'Keşke kale direğine yapışsaydın çok uzak kalmışsın', 'Fatih Öztürk öndeymişiz gibi vakit geçiriyor' şeklinde yorumlar yapılmıştı.

FATURA KESİLİYOR

Sahadaki kötü sonuçların faturası, kaleci Fatih Öztürk'e kesiliyor. Özellikle Alanyaspor karşısında yediği hatalı frikik golünden sonra gözden düşen 33 yaşındaki file bekçisi, formasını kaptırmak üzere.

"OKAN HAZIR OL"

Fanatik'te yer alan habere göre; Teknik patron Fatih Terim'in, kaleci antrenörleriyle görüşme yaptığı ve Okan Kocuk'a, "Hazır ol" talimatı verdi.

İLK 11'E DÖNEBİLİR

Geçen sezon Muslera sakatlandıktan sonra kaleyi devralan, ancak performansı vasatın altında kalan genç eldiven, bu haftaki Erzurum deplasmanında ilk 11'e dönmeyi hedefliyor.

Güncellenme Tarihi : 23.10.2020 09:46

İLGİLİ HABERLER