Spor
  • 18.4.2019 21:51

Fatih Terim'den Sinan Gümüş'e son şans

Fatih Terim'den flaş Sinan Gümüş kararı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi mücadelesi öncesi takımlarını yol etmek için toplanan sarı kırmızılı taraflar hakkında kullandığı ifade nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Sinan Gümüş hakkında Galatasaray kulübünden nihai karar çıktı...

Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynadıkları derbi mücadelesi öncesi takımı uğurlamaya giden Galatasaray taraftarları hakkında kullandığı ifadeler Diagne'nin cep telefonuyla yaptığı kayıt sonrası sosyal medyaya düşmüştü.

Sözleri tepki çeken Sinan Gümüş için sarı kırmızılı ekip gelen sert tepkileri de göz önünde bulundurarak açıklama yapmış ve taraftarların merak etmemesi, gerekli adımların atılacağı ifade edilmişti.

Kadro dışı bırakılacağına dair iddiaların ortaya atıldığı Sinan için teknik direktör Fatih Terim ve yönetimden flaş bir karar geldi.

6 HAFTA DAHA KADRODA

Hürriyet'in haberine göre, hem Fatih Terim hem de sarı-kırmızılı yönetim, kalan 6 haftada Sinan Gümüş'ün kadroda yer alması yönünde fikir birliğine vardı.

Yaptığı hatadan ötürü çok üzgün olan ve Galatasaray camiasından iki kez özür dileyen Sinan Gümüş'ün pişmanlığı ve hatasını kabul edip özür dilemesinin yanı sıra takıma katkıları da göz önüne alındı.

Geçen yıl Terim'in göreve gelmesinin ardından Alanyaspor ve Konyaspor karşısındaki gollerle 21. şampiyonlukta önemli katkısı olan Sinan'dan Galatasaray'a da katkıları dikkate alınarak, sezon sonuna kadar faydalanılması yönünde karar verildi.

İLK 11'DE BAŞLAYABİLİR

Sofiane Feghouli'nin sakatlığı, Onyekuru'nun da cezası nedeniyle forma giyemeyeceği Kayserispor maçı öncesinde de kanat oyuncusu eksikliği ön plana çıktı.

Feghouli sağlık ekiplerinin yoğun mesaisiyle maça yetiştirilmeye çalışılsa da oynama ihtimali düşük görünüyor.

Kanattaki bu eksikler üzerine Terim'in, Sinan Gümüş'e de hafta sonunda görev vermeyi gündemine aldığı öğrenildi.

SİNAN OLMAZSA YUNUS

Emre Akbaba'nın Onyekuru'nun yerine görev alması beklenirken Feghouli'nin forma giyememesi halinde Yunus Akgün ya da Sinan Gümüş sahaya çıkacak.

.

 

Güncellenme Tarihi : 18.4.2019 21:53

İLGİLİ HABERLER