Spor
  • 28.10.2008 00:09

FATURA ASLANLARA KESİLDİ!..

Polat, galibiyeti haketmediklerini belirtirken, karşılaşmanın hakem üçlüsünün de kötü bir yönetim sergilediğini belirtti.
Teknik Direktör Skibbe ise futbolcularını sert bir dille eleştirirken, "Bu yenilgi için hiçbir bahaneniz yok. Sakın bana 'Yorgunduk' demeyin. Daha sezon başında bu tempoyu kaldıramayacaksanız ne zaman kaldıracaksınız. Nedenini bilmiyorum ama mücadele etmediniz, kazanmayı yeterince istemediniz. Beşiktaş ve Trabzon'un puan kaybettiği hafta çok önemli 3 puan kaybettik" ifadelerini kullandığı belirtildi.
Galatasaray Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaraspor'la oynanacak maçın hazırlıklarına ara vermeden başlarken, teknik direktör Skibbe'nin bu karşılaşmada bazı oyuncularını dinlendirmeyi planladığı belirtildi.
Sakatlığı nedeniyle 2 aydır tedavisini Almanya'da sürdüren Barış Özbek, internet sitesinden taraftarlara seslenerek sahalara dönmek için gün saydığını söyledi. Barış Özbek, Kasım ayının 2. haftasında İstanbul'a dönüp takım arkadaşlarıyla çalışmalara başlayabileceğini de belirtti ve "Bazen geceleri odama çekildiğimde dalıp gidiyorum... Yeniden Ali Sami Yen Stadı'na çıktığım günü hayal ediyorum kendi kendime. Gözlerimi kapattığımda stadımızı dolduran 25 bin kişinin adımı haykırdığını düşlüyorum işte o an tüylerim ürperiyor. Futbol oynamayı... Formamı... Taraftarlarımızın müthiş coşkusunu... Futbolla ilgili her şeyi özledim... Ama az kaldı...Yeniden aranızda olacağım günü iple çekiyorum..." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:55

İLGİLİ HABERLER