Spor
  • 3.10.2008 00:37

FATURAYI SAĞLAM'A KESEN YÖNETİM: 'SAĞLAM, SAĞLAM DÜŞÜNMELİ!'

Maç sonrası büyük bir üzüntü içinde otele gelen Beşiktaş Kulübü'nün yöneticilerinden Şeref Yalçın, yenilgiyi tamamen teknik heyete bağladığını söyledi.
Karşılaşmanın ardından bulundukları otelde basın mensuplarına açıklamada bulunan Yalçın, yenilgiyi tamamen teknik heyete bağladıklarını belirterek, "Önümüzdeki günlerde bir değerlendirme yapacağız" dedi. Futbolcuların da kötü oynadığını kabul eden Şeref Yalçın, "Ancak düzeni kuran teknik direktördür. Antrenman yapmayan Gökhan Zan kadroda yer alıyor. Değerlendirmeyi iyi yapmak lazım. Birbiriyle oynamayan oyuncular yan yana görev yapabiliyor" diye konuştu.
Yalçın, Gökhan Zan'ın antrenmanlara çıkmadığını, ama maçlar olunca kadroya alındığını ifade ederek, şunları söyledi: "Takımda formanın adaletli bir şekilde dağıtıldığına inanmıyorum. Ukrayna takımının adı sanı duyulmamış, ama oynadığı futbol inanılmaz bir tempoda geçti. Teknik Direktör Sağlam'ın ya çalıştırma konusunda sorunları var ya da takımın yükünü çekme konusunda sorunlar yaşıyor. Başkan Yıldırım Demirören, sezon başında teknik heyetin bir dediğini iki etmedi. İstediği oyuncuları kadroya kattı, ama istenilen futbol maalesef çok uzaklarda."
"SAĞLAM'IN KENDİNİ TOPARLAMASI GEREK"
Şeref Yalçın, büyük başarılar büyük hedefler istediklerini ifade ederek, "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam sağlam düşünmeli. Her maça değişik kadro her maça değişik sistem. Yönetim olarak kesinlikle teknik patronun işine karışmayız, ama Beşiktaş yönetiminin yaptıkları karşısında Sağlam'ın daha dikkatli olması gerekirdi" dedi.
Rakip takımın iyi olduğunu, ancak Beşiktaş'ın daha büyük olduğunu vurgulayan genç yönetici, sözlerini şöyle tamamladı: "UEFA Kupası birinci tur rövanş maçını geçmesi gerekirdi. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın kendini toparlaması gerek. Kendisinden geniş çaplı bir rapor isteyeceğiz. Beşiktaş yönetimi olarak her kötü durumun altından çıkabilecek güçteyiz. Bu günleri atlatacağız. Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluğumuz konusunda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Ertuğrul Sağlam siyah beyazlı kulübün bünyesine uygun hareket etmeli. Hiç bir teknik adama bu kadar taviz verilmedi. Beşiktaş sıradan bir takım değildir."
Bu arada, siyah-beyazlı yöneticilerden Halim Aydın, tansiyon sorunları nedeniyle fenalık geçirdi. Aydın'a otelin sağlık ekibi gerekli müdahaleyi yaptı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:47

İLGİLİ HABERLER