Spor
  • 26.5.2013 22:04

F.Bahçe aradığı golcüyü Türkiye'de buldu

Fenerbahçe'de gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Yönetimin Alper Potuk hamlesinin ardından, teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın verdiği liste doğrultusunda çalışmalarına hız verdiği ve 1 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına kadar transferi sonlandırmak istediği belirtildi.

Sol bek, Stoper, orta saha ve forvet bölgelerine takviyeler isteyen teknik kadronun, bu bölgelerden 1 veya iki tanesi için yerli alternatifler aradığı, bununla birlikte en az 2 yabancı oyuncu alarak transferi sonlandırmaya çalışacağı ifade edildi.

Yerli forvet olarak Gaziantepsporlu Cenk Tosun ile yakın temasta olan yönetimin bu oyuncuya haziran ayı başında imza attırmaya yakın olduğu dile getirildi.

Sarı lacivertlilerde takımdan ayrılacak oyuncuların da bu haftaiçinde netlik kazanması bekleniyor. Yönetimin elden çıkartmaya çalıştığı Milos Krasic için henüz resmi bir teklif gelmezken, bu oyuncunun İstanbul'a gelen menajeriyle pazarlıkların hafta boyunca devam edeceği açıklandı.

Bu arada teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın kısa bir tatilin ardından hafta içinde İstanbul'a geleceği ve bu hafta bir değerlendirme toplantısı için basının karşısına çıkacağı öğrenildi.

Kocaman'ın sezon boyunca yaşananları ve sarı lacivertli takımın performans değerlendirmesini kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:59

İLGİLİ HABERLER