Spor
  • 30.4.2007 10:01

F.BAHÇE TARAFTARI AZİZ YILDIRIM'I HEDEF ALDI

Fenerbahçe’nin 2-0 öne geçtiği maçtan beraberlikle ayrılması, tribünleri dolduran 45 bini aşkın Sarı-Lacivertli’yi kelimenin tam anlamıyla kahretti. Maçtan sonra hedef yönetim ve futbolculardı.
     
     İyi başladı ama...
      Şükrü Saracoğlu Stadı’na dün net skorlu bir galibiyet yaşamak için gelen 45 bini aşkın Fenerbahçeli, evine büyük bir hayal kırıklığıyla döndü... Karşılaşma öncesinde Futbol Federasyonu aleyhinde açılan pankartlarla mesajlar veren Sarı-Lacivertliler, ilk düdükle beraber coşkulu bir tezahüratın startını verdiler. Taraftarının desteğini arkasına alan Fenerbahçe’nin, aradığı golü de erken bulması tribünleri bir kat daha renklendirdi.
     
     Başkana protesto
      Güzel başlayan gecede liderin 2. golü de bulmasının ardından Sarı-Lacivertliler’in mutluluğu bir kat daha arttı. Ancak hayallar çabuk söndü. Denizlispor, önde skoru bire indirdi, ardından eşitliği sağladı, Şükrü Saracoğlu sessizliğe gömüldü. Son ana kadar takımından galibiyet için gol bekleyen Fenerbahçeliler, bitiş düdüğüyle beraber yıkıldı. Numaralıdaki taraftarların Aziz Yıldırım aleyhindeki protestoları dikkatlerden kaçmadı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:39

İLGİLİ HABERLER