Spor
  • 28.12.2011 10:00

F.BAHÇE YILDIZ FUTBOLCUSUNU SATIYOR...

Ara transfer dönemine az bir zaman kala transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, bir basın toplantısı düzenleyerek Alper’i Fenerbahçe’ye 5 milyon Euro karşılığında verdiklerini resmen açıkladı.

Alper Potuk artık Fenerbahçeli... Eskişehirsporlu futbolcu 5 milyon Euro karşılığında Sarı-Lacivertli kulübe transfer oldu. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, düzenlediği basın toplantısında, “Hem yurt içinden hem de yurt dışından teklifler geldi. Bu teklifler Alper’e de ulaştı. Eskişehirspor’a gerekli hizmette bulunup, takımın en büyük bonservis parasını kulübe kazandırarak, 5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’ye transfer oldu. Alper’in ailesine ve onu yetiştiren hocalarına teşekkür ediyorum. Alper bugünden itibaren resmen Fenerbahçe takımına transfer olmuştur. Önümüzdeki günlerde Alper kaç yıllığına imza atacağını Fenerbahçe ile görüşecek” diye konuştu.

‘ESKİŞEHİRLİ ALPER OLARAK KALACAĞIM’
Başkan Halil Ünal ile birlikte basın toplantısına katılan Alper Potuk da duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Genç futbolcu Eskişehirspor’a gerekli katkıyı yaptıktan sonra takımdan ayrılacağını daha önce söylediğini hatırlatarak, “Başkanımız Halil Ünal da, 5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe ile anlaştığını bana iletti. Fenerbahçe’ye transfer olsam da, ‘Eskişehirli Alper’ olarak kalacağım’’ dedi.

CRISTIAN YOLCU
Eskişehirspor’dan Alper Potuk transferini gerçekleştirerek orta sahasını güçlendiren F.Bahçe’de Cristian Baroni’ye yol gözüküyor. Daha önce Cruzeiro, Santos ve Corinthians’ın transferi için kıyasıya yarışa girdiği sambacı için Fenerbahçe, 6 milyon Euro talep ederken, Brezilya kulüplerinden en fazla çıkan para 4.5 milyon Euro oldu. Ancak dün yaşanan gelişmelerle orta yol bulundu ve F.Bahçe’nin 2009’da Andre Santos’la birlikte transfer ettiği orta saha için, Brezilya ligi ekiplerinden Santos 5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Forvet transfer için kaynak yaratmaya çalışan Fenerbahçe’nin ise bu teklife onay vermesi bekleniyor. Sarı- Lacivertli yönetimin, buradan gelecek parayla forvet transferine bütçe ayırmakla birlikte, Alper Potuk transferinden doğan mali açığı kapatacağı ifade edildi.

HTSPOR/ NECATİ METE

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:03

İLGİLİ HABERLER