Spor
  • 25.9.2013 10:12

F.Bahçe'de 3 yıllık imza!..

Yönetim, müthiş bir çıkış yakalayan Caner Erkin’in haziranda bitecek mukavelesini uzatmak için harekete geçti. 650 bin dolar alan yıldıza yıllık 1.2 milyon euro önerildi.

Fenerbahçe’de bu sezonun dikkat çeken ismi Caner Erkin’e yönetim yeni sözleşme teklif etti. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gelişi sonrası, Kadlec ve Hasan Ali gibi bu mevkiinin önemli isimlerini kesip sol bekte oynamaya başlayan 25 yaşındaki genç yıldızın yakaladığı müthiş çıkış sonrası yönetim elini çabuk tutma kararı aldı. 30 Haziran 2014’te sözleşmesi bitecek olan Caner’e kulüp, menajeri aracılığıyla 3 yıllık resmi sözleşme önerdi.

Ücretine yüzde 100 zam geldi
Yönetim ilk 5 haftada 1 gol ve 4 asistle yıldızlaşan ve A Milli Takım’ın da değişmezi haline gelen Caner’in sezon sonu bitecek sözleşmesinin gelecek günlerde başını ağrıtmaması için erken davranırken, yıllık 650 dolar olan ücretini de 1.2 milyon euro’ya çıkardı. Menajeri Batur Altıparmak vasıtasıyla teklif yapılan Caner’in yıllık rakamın biraz daha artırılmasını istediği ve maç başlarının da 12 bin euro olmasını talep ettiği bildirildi.

Caner: Kovulmadan gitmem
Fenerbahçe Yönetimi’nin yıllık ücreti 1.3 milyon euroya kadar çıkarabileceği ve anlaşmanın kısa süre içinde imzalanacağı beliritildi. Fenerbahçeliliğiyle bilinen Caner’in de “Kovulmadan gitmem. Para benim için her zaman ikinci planda olur ancak geleceğimi de düşünmek zorundayım. 3 yıldır en az paraya oynayan benim. Yönetimimizin beni anlayıp hakkım olan rakamı vereceğinden hiç kuşkum yok” dediği ifade edildi.

Star

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:44

İLGİLİ HABERLER