Spor
  • 31.3.2012 15:02

F.Bahçe'de deprem!..

Ligde bu haftasonu oynanacak kritik Trabzonspor - F.Bahçe maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Bir süredir Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Aykut Kocaman, Trabzonspor maçı öncesinde belirlediği kafile kadrosuna Gökhan Gönül'ü dahil ederken; Emre Belözoğlu'nu ise kadroya almadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Semih Şentürk ve Fabio Bilica'yı da Trabzonspor maç kadrosuna dahil etmedi. Aykut Kocaman'ın Samsunspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası ve ligde oynanan Bursaspor maçlarında Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ü kadroya almaması, bu iki futbolcunun da Trabzonspor ile oynanan maça saklandığı yönünde yorumların yapılmasına neden olmuştu.

Ancak Kocaman, kamuoyundaki genel kanının aksine hafta arası yapılan antrenmanlarda gösterdiği başarılı performans ve hırslı yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Gökhan Gönül'e bir fırsat daha verdi ve Trabzonspor maç kadrosuna aldı.

Aykut Kocaman ile bir süredir sorunlar yaşadığı spor kamuoyunda sık sık yer alan Emre Belözoğlu yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde "Aykut hoca ile aramızda bir duvar var. En son sözleşme uzattığında kendisini kutladım. O andan bu yana tek kelime konuşmadık. Kritik Bursa maçında yedek kaldıktan sonra Trabzon'da da yedek kalsam hiç şaşırmam." ifadelerini kullanmıştı.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:11

İLGİLİ HABERLER