Spor
  • 12.9.2021 14:09

F.Bahçe'de isyan.. Galatasaray'a gitmedim sen bizi oynatacaksın

Pereira'ya açık açık sordular: Oynatmayacaksan gidelim! 'Galatasaray'ın elinden aldık...'

Bu sezon oynadığı tüm resmi maçları kazanan Fenerbahçe'de büyük bir krizin kapısından dönüldü! Teknik direktör Vitor Pereira, göreve başladıktan kısa süre sonra Caner Erkin, Sinan Gümüş, Thiam gibi oyuncularla çalışmayacağına yönetime bildirmişti daha sonra Ozan Tufan da gönderildi. İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş için de çok konuşulacak bir iddia geldi! İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika Fenerbahçe haberleri! Teknik direktör Vitor Pereira ile Fenerbahçe'nin iki yıldızı arasındaki diyalog gündemi salladı. Yaşanan gerginlik Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un araya girmesiyle çözüldü. Bu sezon çok fazla forma şansı giyemeyen Mert Hakan Yandaş, Pereira ile görüşme gerçekleştirdi.

VİTOR PEREİRA'YA NET MESAJ! 'OYNATMAYACAKSAN GİDELİM HOCAM'

Bu sezon birbirinden önemli oyuncuları transfer eden Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık gündeme geldi! Transferin son günlerinde Mert Hakan Yandaş'ın takımdan ayrılmak istediği ifade edildi.Takvim Gazetesi'nin haberine göre transfer sezonunun son 10 gününü gerek transferler gerekse de takımdan ayrılan oyuncular nedeniyle bir hayli hareketli geçiren Fenerbahçe'de ciddi bir krizin hasarsız atlatıldığı öğrenildi.

Olayın kahramanları ise İrfan Can ile Mert Hakan Yandaş.Gelen bilgilere göre İrfan Can Kahcevi ile Mert Hakan Yandaş, teknik direktör Pereira'nın yanına giderek "Hocam bizi oynatmayı düşünmüyorsan başka bir takıma gidelim" dediler.

BAŞKAN ALİ KOÇ DEVREYE GİRDİ! 'GALATASARAY'IN ELİNDEN ALDIK...'

Pereira, yönetime "Mert Hakan ayrılabilir" raporu verdi. Devreye giren Başkan Koç, "Biz Mert'i G.Saray'ın elinden aldık. Takımda kalsın" dedi. Koç, İrfan için ise ayrılık defterini açmadan kapattı.

FENERBAHÇE SAHNEYE ÇIKIYOR!

Rossi, Berisha, Meyer ve Crespo göreve hazır. Novak, Pelkas, İfran sakatlığını atlattı. 12 yıl sonra 4'te 4 yapmak isteyen sarı-lacivertliler, Trabzon'un puan kaybı hanlide 21 hafta sonra zirveye çıkacak.

 

Güncellenme Tarihi : 12.9.2021 14:13

İLGİLİ HABERLER