Spor
  • 15.10.2008 09:56

F.BAHÇE'DE TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK... İŞTE ÇOK GİZLİ OPERASYON PANI...

F.BAHÇE yönetiminin önceki günkü toplantısında Aragones ve kötü gidiş konuları masaya yatırıldı ama devre arasındaki transfer dönemi için de planlar yapıldı. Transfer konusunda önemli kararların alındığı sarı-lacivertli yönetimin toplantısında kale başta olmak üzere hemen hemen her mevkiye genç ve yetenekli oyuncuların takviye edilmesi konusunda görüş birliği sağlandı. A, B ve C planlarının dile getirildiği toplantıdan çıkan sonuçlar şöyle:

ŞU anda kadroda bulunan Ali Bilgin, Burak Yılmaz, Colin Kazım, İlhan Parlak, Can ve Yasin gibi oyunculardan gerekli verim alınamıyor. Bunlardan bazılarını gönderilecek veya kulübeye ülke içinden genç ve yetenekli oyuncular takviye edilecek. Hacettepe’de hem stoper hem sağ bek oynayabilen Orhan Şam ve Sivas’ın sağ beki Abdurrahman Dereli, Sivas’ın golcüsü Mehmet Yıldız listedeki isimler. Ayrıca Ümit ve U17 Milli Takımı’nda forma giyen yetenekli gençler de takibe alınacak.

MESUT ÖZİL HAREKÂTI

HER transfer döneminde büyük bir bomba patlatan F.Bahçe yönetiminin gündemindeki asıl isim ise W.Bremen’li Mesut Özil. A Milli Takım’da oynaması için yoğun çaba sarfedilen ancak Alman Milli Takımı ile Türkiye arasındaki seçimini yapmayan Mesut Özil için yönetici Ali Yıldırım’ın şimdiden devreye girdiği ve babasıyla prensipte anlaştığı iddia ediliyor. Sarı-lacivertlilerin devre arasındaki transfer döneminde de 2011’e kadar sözleşmesi olduğu kulübüyle masaya oturulması planlanıyor.

KALECİ VOLKAN’A BAĞLI

KALE konusunda ise yönetim Volkan Demirel’e endeksli. Estonya milli maçı sonrası Volkan’a sözleşme uzatma teklifi yapılacak. M.City ve Olympiakos’un istediği ve yıllık 1.1 milyon Euro alan milli file bekçisine 3 yıllık mukavele önerilecek. F.Bahçe’nin 1.5 milyon Euro vermeyi düşündüğü Volkan teklifi kabul etmezse hemen arayışa başlanacak. Belçika ekibi Genk’te oynayan Sinan Bolat ve Hoffenheim’de ter döken Ramazan Özcan’ı gündeminde tutan sarı-lacivertliler, Köln’ün kalesini koruyan G.Saray’ın eski file bekçisi Mondragon’u da listeye aldı.

(VATAN)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:23

İLGİLİ HABERLER