Spor
  • 21.12.2013 21:26

F.Bahçe'den Ataman'a şok suçlama

Fenerbahçe Ülker Basketbol Şubesi Direktörü Nedim Karakaş, Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman'ı suçladı.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Şubesi Direktörü Nedim Karakaş, Basketfaul’e verdiği demeçte Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman’ın TBL’deki maç günü ile ilgili çıkışına yanıt verdi ve “Fenerbahçe’ye saldırmaktan ve ağlayan çocuklar gibi hep kendisine istemekten vazgeçsin. Şunu da unutmasın ki Galatasaray, yönetmeliklerdeki kelime oyunlarından yararlanarak 8 yerine 9 yabancı oyuncu lisansı bulunduran tek takım., bunu da unutmasın” dedi.

Bir Fenerbahçe taraftarının Euroleague takımlarının kaç saat sonra lig maçına çıktıkları ile ilgili hazırladığı bir tabloyu da paylaşan Karakaş bu konuyla ilgili en fazla Fenerbahçe’nin mağdur edildiğini belirtti. Ataman’ın Fenerbahçe Ülker maçından sonraki demecinin de mürekkebinin kurumadığını ifade eden Karakaş şunları söyledi:

“Her fırsatta Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler’e saldırmayı kendisine görev edinmiş Ergin Ataman’a bu işlerden uzak durmasını tavsiye ediyorum. Bizi yendikleri maçtan sonra verdiği demeçlerin mürekkebi kurumadı. Hafızalarımızda sıcaklığını koruyor. Bu maçta basına yansımayan ancak basın tribününe dönerek koçumuzla ilgili sözler de tarafımızca bilinmektedir. Sürekli TBF’nin maç programlarında kimin mağdur olduğu söyleyen Ergin Ataman’a da bir taraftarımızın yaptığı çalışmayı okumasını öneririz. Galatasaray Euroleague maçlarının ardından toplam 591 saat sonra TBL maçlarına çıkmış. Fenerbahçe Ülker toplam 504, Anadolu Efes ise 531 saat sonra lig maçlarını oynamış. Kimin mağdur edildiği ortada. Eğer TBF ile ayrı bir alışverişi varsa bizi hiç karıştırmasın. Ayrıca sezon başından beri TBF’nin aldığı bütün kararların da Galatasaray lehine olduğunu unutmasın. Şu anda yönergelerde 8 yabancıdan fazla izin olmamakla birlikte Galatasaray’ın elinde halen 9 yabancı lisansı olduğunu hatırlatırım. Onlara bu imkanı da TBF sağladı. Ağlayan çocuk gibi sürekli ‘bana bana’ diyor. Bu huyundan vazgeçsin.”

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 09:11

İLGİLİ HABERLER