Spor
  • 21.5.2013 10:08

F.Bahçe'den Meireles'e tarihi ceza!..

Kadıköy’de G.Saray ile oynanan derbide Sabri’ye yaptığı müstehcen hareket nedeniyle 4 maç ceza alan Meireles’e, F.Bahçe Yönetimi tarihi bir ceza kesti. 

Sezonun ilk yarısında TT Arena’da oynanan G.Saray derbisinde hakeme tükürdüğü iddia edilen, daha sonra bundan ‘beraat’ eden fakat uygunsuz hareket nedeniyle 4 maç men cezası alan Meireles’in Saracoğlu’nda da yaptıkları yönetimin canını sıkıyor. Yine bir G.Saray derbisinde bu kez hakem yerine rakip takım oyuncusu Sabri’ye müstehcen bir harekette bulunan Portekizli oyuncu PFDK tarafından 4 maçla cezalandırılmıştı.

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ…

UEFA Avrupa Ligi’nde de tekme attığı için kırmızı kart gören, üstelik beklentilerin altında bir performans sergileyen Meireles’e, derbide yaptığı hareket pahalıya mal oldu. 10 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeli ile sarı-lacivertli formayı giyen Meireles’in yaptıkları yönetimin sabrını taşırdı. Alınan karar sonrasında Meireles’e kulüp tarihinin en büyük cezası kesildi: 100 bin dolar. Ayrıca önümüzdeki sezonki geleceği de tartışılmaya başlandı.

 

AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:09

İLGİLİ HABERLER