Spor
  • 16.10.2008 12:32

F.BAHÇE'DEN MONDRAGON SÜRPRİZİ

Volkan'dan memnun olmayan yönetimin, Mondragon'un ismini gündeme getirdiği, Kolombiyalı eldivenin de F.Bahçe'ye sıcak baktığı öğrenildi.
Volkan Demirel'in yerine tecrübeli bir kaleci arayan Fenerbahçe'de, Mondragon sesleri duyulmaya başlandı. Bazı yöneticilerin Mondragon'a çok sıcak baktıkları, hatta temas kurdukları belirtilirken, Köln'den mesaj gönderen Kolombiyalı kaleci "F.Bahçe'yi kim istemez" ifadesini kullandı.
Endişeler iyice arttı
Fenerbahçe'de kaleci adayları arasına Galatasaray'ın eski file bekçisi Aly Fardy Camilo Mondragon da eklendi. Volkan Demirel'in yediği hatalı gollere, Bosna Hersek ile oynanan milli karşılaşmada bir yenisini daha eklemesinin ardından sarı-lacivertli takımda endişeler iyice artarken, gündeme sürpriz bir ismin geldiği ortaya çıktı: Mondragon.
Yaşı sorun oldu
Yunanistan'dan teklif aldığı bilinen Volkan'ı gözden çıkaran yöneticilerin, başkan Aziz Yıldırım'a Köln'de başarılı performansını sürdüren Kolombiyalı file bekçisini önerdikleri belirtildi. Yıldırım'ın 37 yaşında olması nedeniyle Mondi'ye mesafeli olduğu ve "Şimdilik iyi bir alternatif olarak bekletip, araştırmalarımızı devam ettirelim " cevabını verdiği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:20

İLGİLİ HABERLER