Gündem
  • 16.2.2020 16:09

F.Bahçeli taraftarlardan teknik direktör çağrısı! "Yardımcıları da Alex ve Volkan olsun"

Fenerbahçeli taraftarlardan yönetime teknik direktör çağrısı! "Yardımcıları da Alex ve Volkan olsun"

Lig'de art arda puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe'de taraftarlar teknik direktör Ersun Yanal'ın istifasını isterken; takımın başında Alanyaspor'un hocası Erol Bulut'u görmek istediklerini belirten paylaşımda bulundu. Öte yandan taraftarla, Bulut'un yardımcılarının Alex de Souza ve Volkan Demirel olması yönünde çağrıda bulundu.

Süper Lig'de kötü gidişata bir türlü dur diyemeyen Fenerbahçe'de gözler teknik direktör Ersun Yanal'a ve yönetime çevrildi.

"Yardımcıları Alex ve Volkan olsun"

Üst üste alınan kötü sonuçlardan yakınan taraftarlar, teknik direktör Ersun Yanal'ın istifasını istedi. Takımın başına Alanyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut'un gelmesi yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapan taraftarlar, yardımcıların da Fenerbahçe'nin efsane isimleri Alex de Souza ve Volkan Demirel olmasını istedi.

Taraftar, takımın başında Erol Bulut'u görmek istiyor

Süper Lig'in 22. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. İlk 45 dakikası 1-0 MKE Ankaragücü üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısında da gol bulan başkent ekibi sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu skor sonrası oklar Ersun Yanal'a çevrildi. Fenerbahçeli taraftarlar, Ersun Yanal ile yolların ayrılması ve yerine Alanyaspor'un hocası Erol Bulut'un gelmesi yönünde sosyal medyada paylaşımlar yaptı.

İşte taraftarların paylaşımları:

Güncellenme Tarihi : 16.2.2020 15:11

İLGİLİ HABERLER