Spor
  • 14.9.2013 19:46

F.Bahçeli yıldız ayrılmak istiyor!

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Cristian’ın eski kulübü Corinthians’ın yöneticilerini arayarak “Beni geri alın” dediği bildirildi.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Cristian’ın eski kulübü ile transfer görüşmeleri yaptığı ortaya çıktı. Brezilya’nın Opovo gazetesinde yer alan habere göre sarı lacivertli oyuncu geçtiğimiz hafta Corinthianslı yöneticileri arayarak, tekrar Corinthians formasını giymek istediğini söyledi. Yeni sezonda Fenerbahçe’de beklediği forma şanslarını bulamayan ve sezonun geri kalanı için de umutsuz olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun eski kulübünün nabzını yokladığı ifade edildi.


Corinthians takımının da orta sahasına takviye yapmayı düşündüğü ve Cristian’ı transfer listesinde bulundurduğu, oyuncunun geri dönüşüne sıcak baktığı belirtildi. 2008-2009’da Brezilya ekibinin formasını giyen Cristian’ın daha önce de eski kulübüne dönmeyi istediği hatırlatılırken, Corinthians’ın Flamengo’da oynayan Elias ile birlikte iki transfer hedefinden bir tanesi olduğu kaydedildi.  

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:03

İLGİLİ HABERLER