Spor
  • 29.8.2011 13:00

F.BAHÇELİDEN AZİZ YILDIRIM'I BİTİRECEK ŞOK İDDİA!..

Fenerbahçe eski yöneticisi Aziz Yılmaz, kulübün içinde bulunduğu durumu Kanaltürk’te Telegol programında açıkladı.

Mevcut yönetimin şike iddialarıyla sarsılan Fenerbahçe’yi çok kötü yönettiklerinin altını çizerek, ekonomik durum hakkında bomba iddialarda bulundu.

YILMAZ’DAN BOMBA ÖZDEMİR İDDİASI

Fenerbahçe’den istifa eden Nihat Özdemir’i Yıldırım’ın piyonu olmakla suçlayan Yılmaz, ‘Zamanında masasındaki küllüğün yeri değiştirmeyi Yıldırım’a soran kişiler, para vermemek için istifa etti.’ Diye konuştu.

Camiada önemli ağırlığı bulunan Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı olan Aziz Yılmaz, ‘Yıldırım’ın başkanlığı boyunca kulübü soyup soğana çevirdiğini iddia etti.

‘YILDIRIM KULÜBÜ SOYUP SOĞAN ÇEVİRDİ’

Yılmaz, ‘Yıldırım kulübü Metris’ten yönetmeye devam ediyor. Fenerbahçe kasası tamamiyle boşaltıldı. Zamanında kulüpten imaj kazanıp devletten iş alanlar bugün tesislerin kapısından geçemez diyor.’ diyerek şunları söyledi:

EKONOMİK DURUMLA İLGİLİ BİLDİKLERİMİ AÇIKLARSAN İNSAN İÇİNE ÇIKAMAZLAR’

‘Eğer Fenerbahçe ile ilgili bildikleri açıklarsam Yıldırım dahil olmak üzere bütün yöneticiler insan içine çıkamaz. Ben sinir haplarıyla yaşıyorum. Kulüpte yaşananlar sinirlerimi alt üst etti. İddialarımın belgelerini gerekli platformda açıklayacağım.

FENER TARAFTARI KULÜBE ŞİMDİ PARA HARCAMASIN’

‘Fenerbahçe taraftarı kulüp için şuanda harcama yapmasın. Çünkü paralar başkalarının cebine girecektir. Yönetimden ricam bir an önce istifa ederek genel kurula gitmeleridir.’
SİCAK GUNDEM

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:29

İLGİLİ HABERLER