Yaşam
  • 1.10.2008 12:03

F.BAHÇE'YE 'KORKAK' DİYEN GAZETECİYE, ARAGONES'TEN CEVAP

Fener’in hocası, ‘Biz kesinlikle korkak oynamadık. İkinci yarı sayısız pozisyon bulduk ama atamadık Sonuçtan memnun değilim. Kazanmayı hakeden taraftık. Baskıların altından kalkarım’ diye konuştu


Biz rakipten hiç korkmadık


FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aragones, 1986’da Atletico Madrid’i çalıştırırken, Dinamo Kiev karşısında aldıkları 3-0’lık yenilgiyi hatırlatıp, ‘Bu yüzden bir korkaklığınız var mıydı? Çünkü takımınız ilk yarıda korkak oynadı’ diye soran Ukraynalı gazeteciye sert çıktı. Aragones, ‘Biz rakipten korkmadık. Sahada korkan bir takım vardıysa o da Kiev’di’ dedi.


Kazanmayı hakeden bizdik


İKİNCİ yarıda sergilenen oyundan memnun olduğunu belirten İspanyol hoca, ‘Rakipten daha istekli olan, kazanmaya yaklaşan ve hakeden taraf bizdik. Oyuna hakim olan da bizdik. Onlara fazla şans vermedik. Arsenal’in kazanması bizim için iyi bir gösterge ama biz de kendi maçlarımızı kazanmalıyız’ diye konuştu.


Baskılara alışığım


ARAGONES şunları söyledi: ‘Çok net 3 pozisyon bulduk; ama atamadık. 3 ay gibi kısa bir süredir görevdeyim, elimden geleni yapıyorum, yapmayı sürdüreceğim. Üstümüzdeki baskıya gelince, ben uzun yıllardır futbolun içindeyim. Baskılara İspanya’dan alışığım. Bunları göğüsleyip, altından kalkacağımı da biliyorum.’


Koleksiyona büyük ilgi


KULÜBÜN resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium’da özel olarak hazırlanan Şampiyonlar Ligi koleksiyonu, büyük ilgi gördü. Koleksiyonda, Devler Ligi logolu özel forma, sweat shirt, şapka, atkı, polar, bere, şal, çanta, anahtarlık, davar saati, flama gibi ürünler yer aldı. Taraftarların, fiyatları5 ile 90 YTL arasında değişen ürünlerden çok sayıda satın aldıkları görüldü.


Dinamo Kiev’e yemek


FENERBAHÇE Yönetimi, Devler Ligi’ndeki rakipleri Dinamo Kiev’e önceki akşam bir yemek verdi. Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki yemekte Sarı-Lacivertliler’i Asbaşkan Mahmut Uslu ve bazı yöneticiler temsil etti. Dinamo Kiev Genel Direktörü Rezo Chohonelidze yaptığı konuşmada, ‘Bu sıcak karşılama için teşekkür ediyoruz’ dedi. Yemekte UEFA delegesi Oleszek de, Uslu’ya, Platini imzalı bir plaket hediye etti.


Semin: İyi oyunla 1 puan kazandık!

DİNAMO Kiev Teknik Direktörü Yuri Semin, Fenerbahçe karşısında alınan beraberliğe sevindi. Semin, ‘İyi oyunla bir puan almayı başardık. Fenerbahçe çok iyi bir oyun çıkardı. Ancak benim oyuncularım da rakibe önemli sıkıntılar yaşattı. Savunmada çok başarılıydık. Duran toplarda da iyiydik. İyi bir maç oldu. Maçın çok zor olacağını rüyamda görmüştüm. Nitekim de öyle oldu’ şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:49

İLGİLİ HABERLER